Sohretkural Arkadaşlar adetime 7 gün var şimdi test yaptım çok silik çizgi görüyorum sizce var mı ? Bugün yumurtlamamın 11. Günü https://hizliresim.com/GZBynZ
sevval55 Sohretkural gördüm ama bu sekilde görüp kan verip megatif gören cok oldu insallah vardır yumurtlama uzerinden 13-14gün geçsin kesin bi öyle yapın suan cıkmaz
Cinmelikee Sohretkural bende adetime 5 gün kala yapmıştım silikti ikinci çizgi şuan 6 haftalık hamileyim
Deletedmom2224 Sohretkural çizgi çok çok silik zaten şuan kanda bile öğrenemezsiniz ama inşallah vardır 🤲🏻
Sohretkural Cinmelikee hayırlısı olsun canım rabbim sağ Salim kucagına almayı nasip etsin insallaj🙏 Bizde güzel haberler alırız insallah 🙏
sevval55 Sohretkural ben 10 gün kala öğrenmistim ama yumurtlamamın üzerinden 18 gün geçmişti saydıgımda☺️ Kopkoyu iki çizgiydi 14 gün yeterli çıkması için
Cinmelikee 1234446 keseyi gördük 15 gün önce önümüzdeki Cuma da kalbini duymaya gideceğim inşallah canım
Yvsbsra Sohretkural adetime 8 gün kala yumurtlamamın 11.günü böyle gördüm gittim kan verdim 39 çıktı canım kan versen net sonuç alırsın 😊
Yvsbsra Sohretkural idrar da çıkan kanda her türlü çıkar çünkü ilk kana geçiyor canım yarın sabah ilk idrarınla yap bak ben sana benim hayalet testimi atayım zor görünüyor resmen 😊
Yvsbsra Sohretkural ben ilk test bozuk sandım işe gittim geldim senin yaptığın testin aynısından yaptım onda da çok silik çıkınca gittim kan verdim canım