Duuyguum madl41 evet bizde yaptık planları inşallah nasip eder allah benim de paşam oluyor allah bağışlasın canm ismi belli mi 😊
madl41 Duuyguum Elif istiyoruz ama ben yanına ek isim düşünüyorum eşimde sadece Elif olsun diyor🤷♀️😊 Sizin belli mi Prensin ismi😊
seyma281015 Duuyguum valla kızıma hamileyken hiçbir problem yaşamamıştım kış hamileliğiydi. Bunda 32. Haftada suyum sınırdaydı, doktorun dediği tek şey günde en az 3 litre su. İç içebildiğin kadar. 1 hafta fazlasıyla su içtim cidden suyum düzeldi
seyma281015 2 -2 buçuk litre içiyorum dediğimde yetmez Şeyma yetmezz havalar çok sıcak dedi😊 demekki bağlantısı var
Duuyguum seyma281015 😊 ben de su işini düzene sokamadım bi türlü maalesef Maraş’ta yaşıyorum bide burda o kadar sıcakta hava Yok daha terlediğimi hatırlamıyorum sen düşün dikkat edeyim yine de madem
Gizemturan Duuyguum o zaman normal sen kaç haftalıksınki böyle korkma korkunca korktuğun başına geliyo
Duuyguum Gizemturan 20 küsür canm aynen valla 18. Haftamda da postları okuduğumda karşıma hep lekelenme kanama çıkıyordu karşıma tam 18 oldum öğlen lekelenmem oldu 😌 şükür herşey iyiydi jel başladı dr jelden sonra da ‘su gibi akıntı’ olmaya başladı 😄 resmen gel bana gel bana yapıyorum allah korusun
Duuyguum seyma281015 benim evim çok serin canım biz de Elbistan’lı sayılırız teyzemler dayımlar elbistandalar burda yirmi günlük bir sıcak oluyor Ağustos’ta o dA insanı bayıltıyor cidden
Gizemturan Duuyguum dur yapma öyle daha çok erken jeldendir su olsa ultrasonda çıkardı yada doktorun test yapardı mutlaka şüphelenseydi zaten jeldendir o ☺️
Duuyguum madl41 tek başına çok güzel bir isim ama bende ikili isimleri çok seviyorum bende Süleyman tuğra koyacağım 😌
Elifdddd Rabiabck10 bu gün içindemi geçerli yoksa her ıkı saatte mı 10 tekme olması lazım tekme olayını bılmıyorum bazısı hafif oluyor bazen surunuyor gıbı
Rabiabck10 Elifdddd gün içerisinde her hangi bi iki saat aralığında 10 kez hareket etmesi lazım mesela ben gündüz bi 2 saat içinde takip ediyorum birde doktorum akşam 9-11 arası say dedi zaten artık saymıyorum tahminen anlayabiliyorum bazı saatlerde çok hareketli oluyo o zaman anlıyorum
Duuyguum madl41 amin canım ❤️ bende çok beğeniyorum Süleyman kayınbabamın adı benim babamın adı iki torununda var eşim gilin ilk torunu olucak taa sevgiliyken dedim Süleyman tuğra olsun dedim öyle kaldı kısmet işte
Duuyguum As_1 illaki vardır bence içilen su miktarıyla heleki böyle bir riskte varsa bugün hiç Yok mesela benim akıntım
As_1 Duuyguum bende akıntı çok olyr çokta az şu icyrum esimin zoruyla icyrum ama allha sukur geçen hafta doktor ma sordum suyun iyi dedi
Duuyguum Gizemturan olabilir 12. Haftamda hem ultrasondan hem alttan muayene etmişti o zaman da akıntım ve karın ağrısıyla gitmiştim sorun yoktu şükür ondan sonra her gittiğimde baktı servikse suya sen de inşallah sorunsuz geçirirsin ikinciyi canm valla 9 ay dertsiz tasasız hamilelik yaşayanlara hayranım
Gizemturan Duuyguum hele ben nasıl imreniyorum valla ben 32ye kdar içimde tutarsam iyidir😀 şuanda 28. Haftamdayım ve sütüm gelmeye başladı kızımda da böyle olmuştu 1 hafta sonra doğurmuştum çok korkuyom😀