madl41 Duuyguum Ben eve kapanmaya hiç alışkın değilim bekarken sosyaldim baya evlendik yine eşimle sürekli geziyorduk hergün farklı bir aktivite şimdi hamileyim bi yere çıkınca keyif alamıyorum markete gidip gelene kadar bile yoruluyorum o yüzden bakalım bebiş doğana kadar evden çıkmıycağım😊
Gizemturan Duuyguum eğer suysa sabah akşam dinlemez devamlı gelir ama vajinal akıntıda olabilir doktorunu ara sor bi için rahat etsin stres yapma kendine bebişine zarar
Duuyguum Gizemturan sordum canm kullandığın jelden kaynaklıdır dedi yine de insan korkuyor zor şeyler gerçekten ya da biz zorlaştırıyoruz
Duuyguum madl41 bende öyleydim canm çalışıyordum sürekli geziyorduk kendimi çocuktan sonraya ailecek gezmelere saklıyorum hem daha güzel ya 😊
Elifdddd Rabiabck10 hareketlerini naısl sayıyorsunuz benımde haftama göre suyun az denildi sınır falan denmedı ama 26 haftalık daha 😢korkuyorum bıter falan dıye sızıntı falan bahsetmedı hıc haftana gıre suyun az dedı tekme olayını bı turlu anlamıyorum oynuyor ama allaha şükür🙏🏻
Rabiabck10 Elifdddd 2 saat içinde 10 kez hareket etmezse gel dedi dokturum akşam 9-11 arası sayıyorum 10un altında olmaması lazım
Elifdddd Rabiabck10 bu gün içindemi geçerli yoksa her ıkı saatte mı 10 tekme olması lazım tekme olayını bılmıyorum bazısı hafif oluyor bazen surunuyor gıbı
Gizemturan Duuyguum o zaman normal sen kaç haftalıksınki böyle korkma korkunca korktuğun başına geliyo
madl41 Duuyguum Evet az önce eşime dedim bebiş olsun parka götürürüz sahile gideriz bol bol gezdiririz minişi 😊🥰
Duuyguum seyma281015 az su içildiğinden mi acaba terliyorsun vücuttaki suyu boşaltıyorsun bundan mıdır ki ama vücuttaki suyla bebeğin suyunun bağı mı var
Duuyguum madl41 zaten gelecek yaz tam denize gidilecek geziliecek zamanı gelmiş olur cinsiyet ne bebeğinin
seyma281015 Duuyguum valla kızıma hamileyken hiçbir problem yaşamamıştım kış hamileliğiydi. Bunda 32. Haftada suyum sınırdaydı, doktorun dediği tek şey günde en az 3 litre su. İç içebildiğin kadar. 1 hafta fazlasıyla su içtim cidden suyum düzeldi
madl41 Duuyguum seneye planımızda var tam böyle tombiş tombiş olcak inşallah tam gezmelik😊 benim kızım olucak inşallah🥰 sizin
Duuyguum madl41 evet bizde yaptık planları inşallah nasip eder allah benim de paşam oluyor allah bağışlasın canm ismi belli mi 😊