Mervess İyi akşamlar güzel anneler 😍 Benim bugün tansiyonum yükseldi başım döndü 1 haftadır sırtım ağrıyor acile gittik bir sürü test yapıldı kan idrar falan 2 ay öncede böyle olmuştum enfeksiyon dediler bugün ısrarla sordum enfeksiyon yok hamile olabilirsin dediler yumurtlama döneminde ilişkiye girdik bugünde lekelemem oldu sizce gebelik varmi başınıza böyle bişey geldi mi yarın doğum doktoruna çıkıcam.
Tyk53 Mervess bnada öyle olmuştu canım yani bhcg degerim.. 29 ağuststa kan verdim sonuç 0.9 çıktı ondan önce baktrdgmda 0.25ti. Sonra 6 eylülde ilk idrar testinde çift çizgi görünce kan tahlili yaptrdım 472 cıkmıştı. Eğer istyosan inşallah sende hamilesindrr
Suheda 0.20 hamile deilsinki canm ultrasonla baktilarmı önceki sonuçta daha önce yaptirmissin heralde onda belki hamileydin ama simdi 0.20 demek gebelik yok yani kan tahliline göe yok
Mervess Suheda yarın ultrasondan bakilcak birde adetime 10 gün var doktor sadece ihtimal olarak var ddi ilaç vermedi bu yüzden
EbruUslu Mervess cnm bence ultrasondan hıc bısey gorunmez beklemelisin adet tarıhıne daha yakın bı donemde tekrar kan vermelısın eger deger 5 den fazla ıse gebelık var demektır zaten soyledıgın rakamlar gebelık yok demek suan için
merblyy Beta binin üstünde veya belli bi değerin üstünde olunca kesin oluyor ama hayırlısı olsun yinede
ElifKarata Benm beta ilk muayenemde 350 di ikincide 858 oldu 1000 olunca kesinleşiyor diye birşeyi ilk kez duydum . Bilmiyorum doğrumu
Dileksen Canim ben gecen ay kiymadan tiksindim kustum acile gittik serum takmadi gebelik icin test yapti degerum 0,20 çıkmıştı yok dedi takti. Ama suan hamileym 6 haftalik mis yani o siralar varmis ıns seninde vardir adetn gecirkirse test yap 😊
Beratzgenci Benimde ilk 0,27 yok demişti yerleşme kanaması halk arasında ustune gordum ve adetime 10 gün kala 82 idi sonra 250 derken şuan 19 haftalık ama bnce biraz bekle ve evde test yap ben öyle yapmıştım
Mervess Beratzgenci benim şuan 10 gün var adetime bugünde leke gördüm o yüzden baya şüphelendim canım 😊
Civcivim elfayaz Benimde adetim 1 haftayı gecti olmadım hastahanede kan testi yaptırdım 129 cıktı hamile miyim acaba?
Kubra18 elfayaz arkadsn deqeri 0.20 cikms cnm dusuk deqr qebelk icin 5 yukarsi olmasi lazm insllh yuksr