Ebruliiii CicekGirayBysl sıcak suya otır demişsiniz ya bileyin içind kıyup üzerinemi oturalım yoksa sıcak duşun altında durmakta yararmı acaba
CicekGirayBysl Ebruliiii canım ben leğenin içine sıcak su koyup oturuyorum 1 saate yakın sonra kalkıp duşa giriyorum belime sıcak suyla masaj yapıyorum. Burda bi arkadaş duş alırken suyun altında squat da yap işe yarıyor dedi.
CicekGirayBysl Ebruliiii sancılarını takip etmeyi unutma kaç dakikada bir giriyor kaç saniye sürüyor duş alınca geciyor mu hareket edince geciyor mu. Baktın geçmiyor 3 dk da bi sancı vuruyor duşa rağmen git hastAneye
Ebruliiii CicekGirayBysl Sancı dediğimiz bu karnın kasılması demi yani o benim canımı yakmıyo kasılma var ama yoksa alt kısımdamı bir sancı allahım son dk yaklaşınca çok bilinçsiz oldugumu anldım
Ebruliiii Sancı dediğimiz bu karnın kasılması demi yani o benim canımı yakmıyo kasılma var ama yoksa alt kısımdamı bir sancı allahım son dk yaklaşınca çok bilinçsiz oldugumu anldım
CicekGirayBysl Ebruliiii belinden kasıklarına doğru inen sancı, bebegin bir yere toplanıp 40-50 saniye karnının sert kalması canım
Ebruliiii CicekGirayBysl dün gece yanlış alarm verdi koşa koşa hastaneye gittim 😂 ama açılma bile yok 😂kandırıkçı çıktı kızım
CicekGirayBysl Mrvekkyr 11 adet hurma 3 su bardağı su . Kaynayıp çekicekmşş 1,5 su bardağı kalana kadar öyle okudum
Mervebaser94 Ayliiiiin hastaneye gidince ne yaptılar cnm benimde nişanim geldi ama gitmedim henüz düzensiz sancılarım oluyo
Ayliiiiin Mervebaser94 işte düzensiz sancı varsa sürekli alttan muayene ediliyosun yanında telefon yok kimsen yok bi yatağa nste de bağlı halde alttan muayene edip duruyolar o yüzden psikolojik çöküyosun sancı düzenli olmadan açıklık ilerlemiyo evde iyice gelmesini brkle derim
Mervebaser94 Ayliiiiin sağol canım öyle yapım o zmn hala düzensiz dünden beri inşallah bi an önce düzene girer uyku yok sürekli uyandiriyo sanci😔
Yazgii Ayliiiiin bnce eve gt çok dayanlmaz sancın yoksa gt bi. Gzel temlk yap bire birmiş 🥰🥰🤣harekt yani önmli olan
m_merve_e Ayliiiiin dün gece benim de ağrılarım başladı sonra nişanım geldi ama düzenli ve dayanılmayacak bir ağrım yok. Siz ne yaptınız döndünız mü eve. Hastaneye gitmeli miyim karar veremedim. Yarin sabaha yatışım yapılacaktı zaten beklesem mi acaba yarın sabaha kadar
Ayliiiiin m_merve_e dün benimde sabaha kdr evde sancım oldu ama hep düzensiz sabahta geçti tekrar niye böyle oluyo anlamıyorum . Evet eve geldim şimdi hastanede yatmaktansa evde dinlenmek en güzeli
Yazgii Ayliiiiin en mantıklısı valla benmde öğle içim gdyor bi blseniz🤣 ama bn yapamıyrm kalkmam yasak 😔
CicekGirayBysl Ebruliiii 😂 bende her gece taşıdım kendimi hastAneye artık gitmiyorjm😂😂 duş alıp bekliyorum 1 saate agrıları takip ediyorum azalma var mı diye baktim azalıyor umursamıyorum 😄