Ayliiiiin 39 haftalık hamileyim , nişanımda geldi hastaneye yatışım yapıldı. Sabahtan beri sancı yok :( açılmıyo 1.5da kaldı :( Acil bişeyler söylermisiniz hastanedeyim açılmazsa gönderecekler git gel çok bunaldım :(
Mucizem00 Ayliiiiin eve gitmen daha mantıklı canım hastane insanı perişan ediyor evde squat yaparsın duş alırsın o arada sancın gelir insallah. Birsey sormak istiyorum nişanınız gelmeden önce agrınız oldu mu agrıdan sonra mı nişanınız geldi ?
CicekGirayBysl Ayliiiiin beni de Eve gönderdi az önce geldim eve. Squat, sıcak su, merdiven inme çıkma, pilates topunda zıplama, yürüyüş, hurma .. bildiklerim uyguladıklarım bunlar ama bende pek işe yaramadı 2 haftadır açıklık 1cm
Ebruliiii Ayliiiiin nişanınız gelince hstaneyemi gittiniz sancınız oldugu içşn i gittiniz dün gece benimde geldi nişan sanırı. Kan yoktu ama mukus geldi az az adet agrısı gibi arada oluyonormaşdede oluyodu hastaneye gitsem gitmesemmi bilemedim nişan gelmesi dopum başlaması demek değil falan diyolar ya
Ayliiiiin CicekGirayBysl aynı şekil bende de işeyaramadı 2 haftadır aynı açıklık . İyiki yatırmamışlar benim psikolojim bozuldu
Ebruliiii CicekGirayBysl sıcak suya otır demişsiniz ya bileyin içind kıyup üzerinemi oturalım yoksa sıcak duşun altında durmakta yararmı acaba
CicekGirayBysl Ayliiiiin doktorum da çok çekersin yararsan ddi. Bende paşa paşa evime döndüm. İmkanın varsa çık evine git canım evinde bekle ailen eşin dostun destek olunca daha rahat oluyo
Ayliiiiin CicekGirayBysl şimdi taburcu olabilirsin dediler ama kağıtlar 1e anca tamamlanırmış o zamanı beklicem evine bi gidim sancıdan kıvranıp en son gelirim buraya
CicekGirayBysl Ayliiiiin sancın geldiğinde çömel kalk canım. Sıcak su hazırla otur içine yarım saat kadar beline sıcak suyla masaj yap duşun altında arada squat yap bacaklarını aç hafif hafif çömel kalk destek alarak elinle. Hurma suyunu kaynatıp içmek etkili diyolar ama denemedim hurma bitti 😁 gidip alcam denicem
Usaanne Ayliiiiin pilates topunda hopla canim bir de kuvetliyse banyon doldur ilik suyla otur icine. squat yap merdiven cik
Bccsn Canım 4gündür 3cm açılma ile bekliyorum sancılarım 5dkda bir geliyor ama açılma olmuyor eve gönderdiler.ne zaman hastaneye gideceğim bilmiyorum
Ayliiiiin Ebruliiii nişan atıldığında kadılmalarında başlayıp düzene binmesi gerekiyo. Bence hastaneye gitme herşey düzenli olsn bu kesinlikle doğum dediğin an git ben çok pişmanım
GrpBsr Ayliiiiin Hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duymuştum son haftalarına doğru bol bol tüket demişlerdi bana. Belki yardımcı olabilir.
R_Arslan Hurmayi kaynatip suyunu icin ve ahududu cayi icin kizlar benim arkadasim cok faydasini gordu. Tabi squat yuruyys vs bunlara da devam edin Rabbim hayirla saglikla dogurmanizi nasip etsin🤗💞