Esrasrgn BusraCamci allah yardımcın olsun canım tek nefeste inşallah ❤️ Bizede dua et doğumunda hepimizin doğumu kolay geçsin inşallah☺️💙
hunilimom Busraoksz kullaniliyor doğum başlayana kadar oda şeklinde benim yatak vardı doğum başlayınca çatal oldu sonra tekrar yatağa döndü doğum bitince
G_k41 Allah yar ve yardımcınız olsun bir avazda inşallah bebegıni saglıklı bir sekilde kucagına alırsın hadi bakalım dualarım seninle 😘😘
Minedemir15 BusraCamci valla bnde devlet hastanesindeydim izin vermediler Allah bi avazda doğurmayı nasip etsin
hunilimom BusraCamci hayırlı doğumlar olsun canım bende suni ile doğum yaptım yürüyüşlerini yap nst dışında yatma şancı gelince derin nefes al çömel ikin kuzum
BusraCamci hunilimom ilaç kaymasın diye bir süre yatmam gerekiyormus. Sancıyı hissettiğimde yürüyüşlere başlatıcaklarmış.
Busraoksz hunilimom aaa ne guzelmiş o zaman dogumhane denılınce aklıma hep o soguk yerler gozume gelıyor 🥶🤷🏻♀️
Snkz BusraCamci Allah bir avazda kurtarsın kaç cm açılma vardı ya da sancin mi vardı yatirdilar ben de devlete gidiyorum 40hafta oldum hep eve yolluyorlar suni istesem verirler mi aceba ya
hunilimom Busraoksz eskidenmis onlar canım ben devlet hastanesinde yaptım annem doğum başlayana kadar yanımdaydı hep yemek getirdiler ebeler sürekli gelip konuştu anlattı felan
Busraoksz hunilimom ay ne guzelmiş o zamn . Hıc gormedim acıkcası daha dogrusu giripte bakmadım . Anneler ıcın mükemmel o zmaan bu durum 😊 allahım yardımcısı olsun bu arada herkesın 🙏🏻
NurGrlek hunilimom her hastanede bir olmuyor Ümraniye devlet hastanesinde yaptım telefon ve doğum yapana kadar yemek yemek yasaktı aileden kimse giremiyordu koridorda yürümekte yasaktı kiziyorlardi yataginiza dönün diye ☺️☺️
BusraCamci NurGrlek önceden burada da böyle olduğuna dair duyumlar almıştım. Ama sanırım anne bebek dostu hastane olunca baya birseyler değişmiş
hunilimom NurGrlek evet canım orası öyle tabi keşke her hastane bir olsa bi kural olsa ve o kural dışıma çıkılamasa sonuçta hepimiz doğum yapıyoruz