Hande2204 R_abia suan gitti gidiyorda indirim varr 60 tlye dustu ben aldim hatta bitane oyle set halinde olanlar daha pahali ben sadece yastigiyla babynesti aldim ve cok guzel geldi
Tuaa15 R_abia instgramdan anne yanı beşik aldım onun yanında indirime girmişti 50 ye aldım bebekonforbeşik sitenin adı
Havvanurerolll R_abia canım Umay bebek sayfası var instada takım halinde her şey var bakabilirsin oturma yastıkları falan da var extradan benim için daha erken ama bende oradan alacağım alt değiştirme minderi yastığı çanta şeklinde falan yapmışlar değişik hoş şeyler bol çeşit var
R_abia Hande2204 bende öyle istiyorum takım halinde almicam gittigidiyorda çok saçma bişekilde renk seçemiyorum uygulmasını indirdim ordada aynı şekilde resimde olan renkler çıkmıyor anlayamadım
R_abia Hande2204 https://i.hizliresim.com/YdDD2j.png ya bende böyle çıkıyor renk seçme seçeneği yok uygulamasını indirdiğimdede bunu bulamıyorum çok değişikk
Hande2204 Adu canim anne yani besikte yaticaklar odada geceleri yanimizda olucak zaten bebegimiz ama gun icersinde istedigin heryere tasiyip uyudugunda bile gozunun onunde olmasini sagliyo en azindan salona ister mutfaga heryere tasi hem yumusacik
Hande2204 Tuaa15 3 gun once elime ulasti benim 60 tlye aldim ben. Battaniyeli olarak degil sadece yatak ve yastigi var modastranin urunu kucuk degilde boyutuda cok iyi ama fiyati yukselmis o zaman hatta cok guzel renkleri gelmisti 🤷♀️
Busraa32 Kızlar instagramda babynestsepeti diye bir sayfa var çok güzel babynestler ben yuvarlak olanından almayı düşünüyorum hem oyun halısı gibi açılabiliyor bu sayfadan alışveriş yapan var mı
sumeha Havvanurerolll ben umay dan aldım çok memnum size tavsiye ederim şuan hem kaliteli hemde piyasaya göre daha uygun gibi
Havvanurerolll R_abia var canım tek halinde de takım halinde de diğer bu tarz sayfalara göre daha güvenilir ve hakkını veren bir sayfa uzun zamandır takip ediyorum ben de. Ben ya oradan alacağım ya da kayınvalideme kumaşını alıp diktireceğim
Havvanurerolll Gamzealkilic ya hani daha küçükken oturma odasında yanınızda dururken falan koltuk üzerine öyle altına ufak bir şey koyup yatırana kadar onun içinde yatar rahat puf puf bir şey diye alacağım ben ama dışarı da kullanılcak bir şey değil bence diye düşünüyorum ben
EUEUEU Gamzealkilic bnce çokda gerekli bişe değil ben almayı düşünmüyorum ama bu yastık şeklnde olanlar varya kfatası şekli içinde iyi olanlar onlardan alıcam. Sallanan ana kucakları var onlardan almayı düşünüyorum hemde beşik gibi sallayıp uyutabilirsin istediğin yerede taşıyabiliyosun