Gokcin Merhaba canlar euthyrox 25 mcg yetersiz gelip , sonra 50 mcg içen oldumu? Bide ilacınizin dozunu endokrin mi artırıp yazdı. Genel cerraha gittim hapı yazmadı.
Bogannesi Gokcin canim bende endokrine gittim ve benm cok yuksekti sonuclarim 3 gun 50 4 gun 75 mg kullaniyorum
ggzmkrcc Gokcin ben hamilelikten önce başlamıştım şimdi 21. Haftadayız 75 mg devam ediyorum aylardır 1 e düştü simdilik bi sıkıntı yok
Gokcin Sedabln Elanurtugba Benim 5.27 idi şuan 6.1 olmuş genel cerrah 25 yetersiz geliyor 50 yapacaklar dedi .hastane çok uzak olduğundan bende endokrine gitmeden eczaneden 50 olanını aldım. Ama halen kararsizim kadın doğumda 25 yetersiz geliyor 50 yapacaklar dedi geneli öyle dedi .s
Sedabln Ben su an 21 haftalik gebeyim ve 25 mg. dan gunde 2,5 tane içiyorum. Her ay kan tahliliyle yukseltiyoruz tsh degerinin 2,50 nin altinda olmasi gerekiyormus hamilelikte yukseliyor. Endokrin doktoru yukseltiyor benimkini
Drngrkm Sedabln canim neden 2,5 tane? Yani neden mg artmadı da adet arttı? Bana da 25 yetmedi 75’e cikti doktorum
Meltem19 Gokcin aynısını bende yaptım doktorum 25 mg vermıstı 40gun kullandm dusmedi 50 aldım 2haftadr kullanıyorm kan verıcem bakalm ne olmus yanlış biliyorm ama 😕😕
Arya92 Gokcin ben ilk dahiliyeye gidiyordum kadın doğumla birlikte ilacimi o arttırmışti.ben normalde de tiroid hastasıyım 50mcgden 75mcg ye çıkarttı.ama sonra kadın doğum doktorumu değiştirdim şimdi o takip ediyor her ay olcturuyorum ona söylüyorum.yani kadın doğum doktorun arttiralim dediyse kullanman gerektiğini düşünüyorum
Rukeys Merhabalar benim 7 ye kadar yükselmiş maalesef 😔 50 mg kullanıyorum bir ay dolunca kontrole gidicem. Bende endokrin uzmanına gidiyorum bu arada. İnşallah düşer değerlerimiz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Gokcin Meltem19 bende öyle yaptım aldım ama tedirginim. Benimde öyle. Saabhlari aç karnına mi alıyorsun yine cnm
Meltem19 Gokcin tabi aynı sekılde içiyorum adam akıllı doktor bulamadım mecbur deneme yanılma yontemı gidiyorum jodıd diye bir ilaç vermıstı onada devam edıyorm
Rukeys Gokcin Ben de önce dahiliyeye gitmiştim ama memnun kalmadım endokrin uzmanına gittim daha sonra. Doktorum ayda bir test yapacağını söyledi çünkü ilaç hemen etki yapmıyormuş. Bir de sabah aç karnına ve özellikle her gün aynı saatte alırsak daha etkili olurmuş sizin de bilginiz olsun 🙆🏽♀️ Ama yemekten bir saat önce olduğunu duymamıştım hiç 🤔 Salı günü kontrole gideceğim sonucu sizlerle de paylaşırım🙏🏼
Deletedmom_879 Bu gun benimde kan degerlerimde guayirim yuksek çıktı yarin dahiliyeye muayene olacagim bakalim ne diyecekler
Zhrnc Canlar benim 12ydi değerim. Malum endokrin doktorum 100 mg ilaç verdi 1 ay sonrasında 4.61 e düşmüştü. Şuan hala 100mg devam ediyorum. 13 haftalık oldum Siz kaçıncı haftalardasınız?
iremuhammedd Bende 7 haftalık hamileyim levotiron 25 mg kullanıyordum ancak değerim 4 küsürdü doktorum ve endokrin uzmanı 2.5 altında olması gerektiğini söylediği için endokrin doktoru ilacımı 50 mg’a yükseltti Ayrıca sabahları aç karnına aldıktan 1 saat sonra kahvaltınızı yapın hemen bişeyler yiyince etki göstermiyormuş
Karakurt Valla hamıle kalmadan 75 kullanıyordum hamıle kaldım 100 yaptı doktor 36 haftalık hamıleyım geçen hafta gittim yükselmiç 125 grama çıkarttı ayrıyetten yetmezmiş gibi kilo aldırdı yükselmesi doktorum kullanamadım sandı ilacı ama kullandığım halde kilo aldım ☹
Gokcin Meltem19 Valla canım bende oyle yaptım heryer dolu boş endokrin doktoru yok bende 50 mcg aldım sabahları aç karnına içiyorum yapcak başka bisi kalmadı.