Busramerve Miyaaaaaa 3 öğün yemeğe ek olarak 3 ara öğün yiyorum canım. Badem ceviz 1 meyve 1 bardak süt kuru üzüm o an canım hangisini istiyorsa onu yiyorum. Sütü genelde akşam yemeğinden sonra uyumadan bir saat önce içiyorum
Duuyguum Miyaaaaaa öğünsüz olmaz canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama üç aydan sonra ara öğünler çok önemli ceviz badem yoğurt meyveler açlık her hissettiğinde ye işte ufak ufak bide sık sık yediğinde az yiyorsun kilonun dA önüne geçersin
Drryy Miyaaaaaa bende diyetisyene gidiyorum fazla kilo almamak için kızımdada gitmiştim sadece 6 kilo almıştım 3gün farklı 3 gün farklı ara öğünler tüketiyorum mesela bugün sabah kahvaltıdan sonra bir kase yoğurt vardı öğlen yemekten sonra 3 ceviz 3 kuru kayısım var akşam yemekten sonra bir orta boy elmam var
sevgitekes Miyaaaaaa üç öğün mutlaka yiyorum ki hamile olmadan önce de öyleydi üç ara öğün yapıyorum ceviz beş tane mutlaka günlük meyve süt evde yapılmış tatlı dondurma vs. Pekmez bi kaşık değişiyor yemek her tür sevmiyorum
Sakine07 Miyaaaaaa Busramerve Duuyguum Drryy Miyaaaaaa çok merak ederek soruyorum kızlar sizce 3öğün mü yemek daha sağlıklı yoksa 2 öğün mü öğlen 1de kalkıp kahvaltı yapan biri mi yoksa 3 öğün yiyen yani saat 10 da kalkıp kahvaltı yapıp yiyen mi daha sağlıklıdır sevgitekes
Miyaaaaaa Bende ara öğün olarak ceviz ,yoğurt, meyve gece yatmadan önce 1 bardak süt içiyorum.Genel olarak herkes neler tüketiyor merak ettiğim için sormak istedim😊
Htczmra Sakine07 9 gbi kalkyrm ama kahvaltı edemyrm 12 yi buluyo kahvaltı yapmam kalkınca pekmez iciyrm kahvaltıdan sonra meyve süt ceviz bunlardan biriyle ara öğün yapyrm öğlen yemeği çok az yiyrm bazen iki öğünle kalyrm ama canım istedikce meyve çok tuketyrm bazen çok üzülüyorum bebeğime eziyet edyrm die :(((
Miyaaaaaa Sakine07 canım ben sabah erkende kalksam geçde kalksam 3 öğün yediğim pek görülmemiştir.Ama ara öğünlerimi çok güzel yapıyorum zaten en önemliside ara öğünleri atlamamak😊
sevgitekes Sakine07 bende 11 de kalkıyorum ama üç öğün yiyorum daha sağlıklı diye biliyorum 11 de kahvaltı dört öğle dokuz akşam
Busramerve Sakine07 kesinlikle 3 öğün daha sağlıklı diye düşünüyorum ben. Yani eskiden 2 öğünmüş daha sağlıklıymış diyor bazı beslenme uzmanları ama eskilerin yedikleriyle bizim yediklerimiz aynı değil malum.
Sakine07 Htczmra valla bende 10da kalkıyorum hazırlarken zaman geçiyor tabi bende tedirgin oluyorum valla bazen eksik mi yiyorum besleniyor mu beslemiyor mu diye düşünüyorum
sevmeh Miyaaaaaa ben 2 öğün anca yiyorum canım geç kalkıyorum Zaten öğlen kahvaltı yapıyorum ara öğün yoğurt süt ceviz aralıklarla yiyorum akşam yemeğinden sınra da meyve yiyorum gece yatmadan yine süt içiyorum bazen Bunların dışında acıkırsam gece ya da akşam yemeğine kadar ekmek arası yapıyorum küçük yiyorum yine, üç öğün olarak beslenemdm ben hiç baştan beri 🙈
Miyaaaaaa sevmeh valla bende hiç bi zaman 3 öğün yiyemedim canım.Ama ara öğünlerimi hep düzenli ve güzel yaptım😊
minikkurabiyem2019 Sabah 8.30 9 kahvaltımı yaparım . Cevız yumurta salatalık domates asla kahvaltı yapamam . Zaten uyuyamıyorum 😓agrıkardan . Tuvalete girmekten . Ara ogun karpuz yada ne varsa meyvelerden Sonra ogle yemek yerim aksam yemegi olmadan da varsa kefir yada yogurt yerim yogurduda malesef sade yıyemıyorum recel karıstırıp yıyorum. Günlük bir tane soda içiyorum içim yanıyor . Aksamda yemek cay yatmadan bir muz yerim sutümü içer yatarim . Tabi uyuyamam 😂 yattımmı hareket haline geceriz 🧿 Miyaaaaaa
Sakine07 sevgitekes Bende 3öğün yiyorum canım bence 3öğün en doğrusu aralarda da çerez yoğurt beslenmen daha iyi olur geç kalkınca çocuk aç aç bekliyor diye hissediyorum
Sakine07 Busramerve bencede dizen katılıyorum 3öğün beslenmek daha sağlıklı geç kalkıp 2öğün yemek bana doğru gelmiyor fazla uyumamak gerek
Fasulyem22 Miyaaaaaa ben ara öğün tüketmiyorum karnim acıkdıkça yiyorum zaten hafta ilerledikçe sık acıkıyorsun. Öğlene doğru kalkıyorum kahvaltıda ekmek tüketmiyorum ama asla 2 yumurtayı atlamıyorum omlet şeklinde gerisi domates salatalık bildiğin şeyler sonra 3 saat sonra acıkıyorum çorba içiyorum bazen bazen de önceki günden kalanları akşam da canım ne isterse o yabi acıkdıkça yiyorum ben yatmadan süt içiyorum birde yeni başladım 10 tane cevizi blendira atiyorum toz yapıp onu yiyorum
sevmeh Sakine07 sürekli bir şeyler yediğimde pek acıkmıyorum ama acıktığım da oluyor tabi kışın çok acıkırdım yaz gelince azaldı ister istemez
sevgitekes Sakine07 aynen ama geç yatiyoz 11 den aşağı kalkamiyorum yanıma küçük kek alıyorum gece çok kazinirsa atistiriyorum