Hiloss Rumeysa52 gelmez canim korkma gelse benimki gelirdi hissetmeye başladığımdan beri kıpır kıpır gece gündüz uyumuyor valla uykuya hasretim
minikkurabiyem2019 Rumeysa52 benım hissettigim hiçkırıkmı acaba. Tık tık atıyo karnım ama tekme attıgında oynadıgında baya karnımda hıssetiyorum bu boyle cok hafıf sakınken anlayabiliyorum hıckırıgını.
minikkurabiyem2019 Rumeysa52 bende oyle tahmın ettim herhalde budur ilk hamileligimde hic bilmedim 🙈 bide 2,3 gundur karnımda hareket ederken gözümüzde segerme olurya peş peşe oyle bir titresim hateketi gibi oluyo sanıyelık 🤔sendede oldumu hiç
minikkurabiyem2019 Rumeysa52 yok o oluyo normal ben onu ornek gösterdimm sanıyelık karnım titresime geciyor gibi ☺️🧿
Rumeysa52 minikkurabiyem2019 he evet bu dediğin bana da oluyor birden neye uğradığımı şaşırıyorum hatta 😃
minikkurabiyem2019 Rumeysa52 mide yanmaların varmı bende cok asırı olmadı 15 20 li haftalarda biraz yanmıstı
Rumeysa52 minikkurabiyem2019 benim 29 dan sonra başladı bi 3 hafta kadar sürdü kesildi sonra , bebek yukardaydı çok kaburgalarım acıyordu midem yanıyordu ekşiyordu ağzıma acı su geliyordu 🥴