butterfly4 @hilaliminannesi ben de aynı durumdayım, 36 haftalığım 1 aydır küçük bir hemoroidim oluştu, doktora gittim, bi krem verdi biraz küçültür belki dedi, doğumdan sonra küçülebilir de büyüyebilir de dedi, üzüldüm inşallah büyümez 🙁
Yasosss bebekteyaparimkariyerde Canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallah. Anlattığın kadarıyla baya aktif bir hamilelik geçirmişsin ben de hal olarak iyiyim. Şu an ama kalçamda bir ağrı var ki beni öldürüyor desem yeridir yürürken çok zorlanıyorum öyle olunca da haliyle kısıtlanıyorum . Bununla ilgili herhangi bir tavsiyen var mı ? Normalde bel fıtığım var ama solumdaydı fıtık sol taraftan ses yok bu sağımda tamamen hamilelikle alakalı olduğunu düşünüyorum sağ kalçam batıyor resmen ne yapçam bilmiyorum muayene cuma günü 🤔
bebekteyaparimkariyerde Yasosss canım fıtıktan kaynaklıda olabilir magnezyum eksikliğindeyse olabilir soda içiyomusun?
Kfkf bebekteyaparimkariyerde canım bende ege üniversitesine gidiyorum ne kadar güzel tesadüf özelin de mı yaptırdınız muayne ucretı doğum ucretı ne kadar verdiniz doktoru nasıl siz tercih ettiniz
Yasosss bebekteyaparimkariyerde içiyorum canım evet magnezyumda içiyorum geceleri fıtıksa soldan sağa mı kaydı anlamadım ki soldaydı fıtığım 🙁
Smy16 Seymaceylan78 ilk doğumda hiç hissetmedim o sancılar bastryorken farketmyorsun merak etme. Doğumdan sonra da öyle bi rahatlama oluyor ki o zaman da dikisi hissetmedim