Pelintaner bebekteyaparimkariyerde valla sanki masal okudum yüregine ellerine saglik yazdigin icin cok guzel bi hikayen olmus allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah rabbim yüzünüzü kara çıkarmasın 🥰
Bebektsk bebekteyaparimkariyerde hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyütün ayrıca 11. Maddenize bayıldım erkekler değişik insanlar
bebekteyaparimkariyerde Bebektsk öyleler ama ilk kokusunu duyduğu kucağına aldığı an 180derrce değişiyolar.hele bide o an çektiğin sancıya azda olsa şahit olduysa hem bebeğine hem sana olan tavırları değişiyor.
bebekteyaparimkariyerde nazende kuzucum kabız olursan ıkınırken patlama riski artıyor oyüzden son ana kadar iyi koru kendini.hergün sabah ve akşam ikişer tane kuru kayısı ye,ara öğünde şeftali tüket,lifli meyvelere bak ve bol su tüket.
bebekteyaparimkariyerde 1806esr var tanıdığım biri ama bu milyonun nerde olduğuyla alakalı canım.söyledimi nerdeymiş
bebekteyaparimkariyerde gzmysn işte ben o konuda şanssızım geçmişti ilk gün hiç bişeyim yoktu ama sonra antibiyotik ve ağrı kesiciler alerji yaptı bu sefer şuan tüm vücudum kabardı.
aselzumra bebekteyaparimkariyerde gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ins🙏 bisey çok merak ediyorum normal doğumda ebe elini rahme koyup bebeğin kafasını kanala yerleştiriyormus bu doğru mu böyle bsey var mı gerçekten
bebekteyaparimkariyerde aselzumra kuzum o bebek kanala girmediyse oluyor bende öyle birşey olmadı.onun olmaması için sporu aksatmadım zaten.bacaklarımın ağrısından ayakta zor duruyodum ben ama ona rağmen spordan vazgeçmedim.
Kfkf bebekteyaparimkariyerde deniyim cabım sagol izmirde yasıyorum terleme mek için hep klima acık zaten klimayı kapatyımmı mumkun degil duramam
bebekteyaparimkariyerde Kfkf bende iZmirde yaşadığım için seni anlayabiliyorum.özellikle iki gündür fena sıcak umuyorum sendede faydası olur.
Kfkf bebekteyaparimkariyerde Allah analı babakı büyütsün sagolun sizede hemoroidiniz için Rabbim şifa versin insallah cok zor e oda
aselzumra bebekteyaparimkariyerde Ayy canım Allah razı olsun aklıma o kadar takılmıştı ki bu konu normal doğum istiyorum ama bunu düşündükçe korkuyodum icime şu serptin
AygyulSina bebekteyaparimkariyerde hayirli ugurlu olsun rabbim hayirli bir evlat olmayi nasip etsin. Catlama benimde oldy ve acayip kasiniyordu ne denediysem gecmedi bisey oneremediler ben cagreyi soguk kompreade bulmuştum oda bir sure icin geciriyordu
kvbra Maşallah çok güzel anlaşmşsın sorularıma cevp oldu teşekkürler bende de var benmde 3-4 evrede doktora hiç gidemedim ama beni hiç rahatsız etmiyor inşallah doğumu da etkilemez
Nzlykp 1806esr benimde 14. Haftamda sancı görüyorum alttan bakmam lazım erken doğum riskin olabilir rast im uzunluğuna bakmam lazım demişti bende yarın gelsem olur mu demiştim İstanbuldayım o zaman abimin bebeği için gitmiştim oradaki çok iyi bir doktora bakıldım sonra alttan bakıcam dediği için korktum gitmedim şu an 31+4 günlüğüm çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı sen tevekkel tü Alallah de gerisini mevlama bırak tevekkül et inancın taö olsun o senin yardımcın olacaktır hep pozitif düşün herşey normal olacak diye düşün olmasa bile vardır bir hayır Rabbşm öyle Nasib etti tevekülüne bırak ben o tarz çook hikaye duydum doğumla birlikte miyonlarından temizlenen çook kişi duydum 💕dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun
1806esr Nzlykp amin aAllah razı olsun Canım şüphesiz rabbime tevekkülüm sonsuz ama annelik içgüdüsü işte 😊
Gmsm Bende geçen sene 5.ayda basur ameliyatı oldum şimdi 23 haftalık hamileyim ve normal doğumda tekrardan çıkar diye korkuyorum açıkçası zaten kabızlık devam ediyor ameliyatlada tam geçmiyor açıkçası ama eskiden her tuvalette aglardim şimdi çok şükür o ağrı acı Yok