Nur1234 Muayene yerinin adresi var mi ben nasıl bulacağım.. ayrıca telefon numarası da olsa iyi olur cnm
Ozgecaann Nur1234 işcanlar çarşısında 0282 6539392 saat 1 den 6 ya kadar randevu veriyor canım gidemedim ben bugün yine ikili sonuçlarını göstermeye 😪
Nur1234 Ozgecaann kiyamam uzul me yarın yine gidersen çok teskku r ederim insal lah bulabilirim 🙏ikili taramam benimde olacak ense kalınlığı falan bakalım randevu alabilirsem insal lah gider görürüm
Ozgecaann Nur1234 whatsapptan attım canım çok güzel yazmış sonuçlarıma ama ben yine iyi olursam gitmeye çalışıcam belki sende ikilide cinsiyet öğrenirsin bana erkek gibi dedi 😊😊
Ozgecaann Seval eker açtım cnm sağlık ocağında rutin tahliller yapılırken yapılmıştı özellikle onu yaptırmamıştım
Nur1234 Ozgecaann Allah eline vermeyi nasip etsin canım çok sevindim bende bi görünsem çok rahatliycam 🤗😊
Nur1234 Ozgecaann tatlım allah razı olsun gittim ve icim i rahatlattı ve çok mutluyum oldu baya gideli şimdi yazmaya fırsatım oldu 😊🙏🌷🌹
Pamuksekerim Bende corludanim haziranda geldik buraya daha 1 yıl olmadı..18 haftalık hamileyim 2. Kızıma hamileyim devlette oğuz ölmez diye bi doktor var ona gidiyorum şimdilik iyi sıkıntı yok 🙂
Arya92 Pamuksekerim ben normalde vatan hastanesi Orhan Ataşer e gidiyorum ama aynı zamanda devlette de Oğuz bey e gidiyorum.cok memnunum o da çok iyi bir doktor
Ozgecaann Nur1234 kesinlikle bende dün gittim önceki akşam tansiyonum 18e çıktı bulantım oldu çok kötüydüm korktum bişey olacak diye ama çok şükür iyiyiz hem gitmişken cinsiyetide netleştirdik gibi 💙 demekki antibiyotiğe gerek yokmuş bak devam edicek misin yoksa ferideye mi devam
Nur1234 Ozgecaann ne feride si ya allah korusun resmen başından saldı bence gitmeyin derim ilgilenir gbi yapıp sonra ilgilenmeyi bıraktı. Artık doktorumu buldum sayenizde 🙏🌹🐛
Ozgecaann Nur1234 dimii 😍 bende çorluda çok doktor gezdim böyle ilgili biri görmedim hayırlısı olsun senin içinde o zamansa 🤩 instagramın var mı
Pamuksekerim Arya92 orhan beyde çok iyi bi doktor eltim hep ona giderdi ikiz hamileydi..ama ben oğuz beyin iyi olduğunu ilgilendiğini duydum ona gidiyorum memnunum doğumda onda olacak nasip olursa ☺
Akin59 Arkadaşlar bu arada öğrendiğim bir dua var paylaşmak istedim yusuf süresini hamilelikte sık sık okursanız bebislerimiz hem hayırlı evlat mücahid hemde sakin uysal hz yusuf gibi guzel bir bebis oluyormus
Nur1234 Ozgecaann yok tatlım ya face instgrm gibi şeyler kullanmıyoruz eşimle beraber 😊 sadce whtsap 🐛
Nur1234 Ozgecaann Canım bise sorucam bugün bi uyandim bademciklerim sis boğazlarım hafifte olsa açıyor akşam acile gitmeyi düşünüyorum antibiyotik verirlerse içsem zararı olur mu
KubraatMacit Ozgecaann bende reyapta Özlem özen di galiba gittim hiç memnun kalmadım hiç bilgi vermedi oda aydınlık ultrason göremedik falan vatan da Nilüfer hanıma gidiyorum 2. Bebeğim ilkini de onda Doğum yaptım çok ilgili bir bayan dışarda gördüğü zamanda hemen muhabbet eder arayınca bilgi veriyor ben çok memnunum