Ozgecaann BayramzlemFirat 13 haftalık olduk bugün seval ekere gidiyorum canım muayenehane vegada doğum yapıcam kısmetse sen ?
BayramzlemFirat Ozgecaann bende 33 hafta 5 günlüğüm😊 reyapta toygun beye gidiyorum memnunmusun seval hanımdan çok duymuştum iyi bi doktor diye
Ozgecaann BayramzlemFirat memnunum Hemde çok iyi diyende var kötü diyende ama bana göre iyi çorluda iyi diye anlattıkları kaç doktor varsa gittim hepsi vasat geldi bana paranla rezil oluyorsun bari 10/20 fazla verip insan gibi ağırlanıyorum 😌
BayramzlemFirat Ozgecaann kesinlikle canım psikolojik açıdan insan kendini emin ellere teslim etmek istiyo ilgilenilsin istiyo
BayramzlemFirat Ozgecaann şu an için bı sıkıntım yok canım doktorum iyi aklıma takılan bişey olursa whatsapptan sorabiliyorum falan ama bende en ufak prüz görürsem kesinlikle son gün olsa bile değiştiririm
Ozgecaann BayramzlemFirat aynı sınıftanmışız falan derdim ama olsak hatırlarsım ben bir yıl taktım 2012 tm mezunuyum
BayramzlemFirat Ozgecaann ben unutmuşum mezuniyet yılını ya💁yeni yere taşındıktan 3 yıl sonra mezun oldum