Snur94 Emelimsi banada ada herkeste var gibi geliyor ama şu ara kız isimlerinde hep aynı şeyler moda sanki ☺
Emelimsi Snur94 kız bebekler arttıkça isimlerin koyulms oranıda artıyor gerçekten aslında çok mu var az mı vara çok takılmamak gerekşyor içine sineni koymalı insan,, birde çevre aile her kafadsn ayrı bi ses, çok zot oyuzdrn karar vermek 🙂 🙈
Svcnn Nur50 zaten zor seciyiruz ustune eslerle fikirlermz uyusmaynca isim bulmamz iki kat zorlasyor benm begendgimi o begenmyr onun begendgni ben☺
Svcnn Snur94 bende koysam mi dye dusunuyrdm sonuna su eklesek dedik biara hatta yani berinsu koyalim dedk snra vazgectim
Sedaby Ozgmm123 ruyamda gordum kucagimdaki bebegi "Elif Asel'im canim kizim" diye seviyordum. 1hafta sonra ikili test icin gittik doktor %90 kiz dedi. Eger kiz olursa ismi belli💕
Emelimsi Svcnn bence ada kumsal veya kumsal ada çok güzel, bayıldım. Hem ileride seçme şansı olur istediğini kullanır🙂
Svcnn Emelimsi ikisni uzn olur dye koymk istemyrm busefer oglmn adini iki isim koyduk simdi uzun ismi iki ismni bir kullnyr Yusufemir dye seslenyrz drek ayri ayri kullnmadik kumsalada koyarsam uzn olack🙂☺
Emelimsi Svcnn bence uzun değil, ada zaten kısa.. benim listemde masal ada ve parla ada var mesala ama tabiki karar veremiyorum 🙂
Svcnn Emelimsi aslinda haklisnz esimle bu fikri paylasym en iyisi kumsalla ada yakin hem uygun grnyr🙂
baharclk Ozgmm123 Ne tarz isimler begeniyorsunuz bilmiyorm ama normal bi isim koymanizi tavsiye ederim. Yani anlami guzel olablr ama garip isimler var. Zevk meselesi tabi de linda lunda alya ulya sacma sapan ya 😁 lina bilmem ne cok garip gecen birini gordm kumru lina koymus. Allah allah tuhaf gelmiyor mu hayret 🤔 Ben Öykü ve Cemre arasndaym daha karar vermedim ama büyük ihtimalle Öykü koyucam. Esila ismide hoş geliyor.
Smy61 Modaya göre isim vermek ne kadar doğru anlamı güzel olan isim seçmeliyiz benim düşüncem. Ben kızıma Sare ismini vereceğim inşallah❣