elifincennetkusu Ozgmm123 Son sıralar çok popüler olan Hüma, Hira, Alya, Linda gibi isimler var bence gayet güzeller😍❤ Hüma çok hoşuma gitti benim Cennet kuşu demekmiş😇😍😍 Biz kızımızın ismini Asya Su koyacagız inss❤😍🍼💜💕
Svcnn Ozgmm123 ayni durundayz 32 haftalik hamileym ve kizma bi isim bulamadik hep kararsz kalyrz ck zor bi drum Defne Mira Ada Naz Kumsal Berin Derin Busra Cansu begendgmz isimlerdendi ama tabi hala hcbrni secemyrz😦
Ozgmm123 elifincennetkusu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻👶🏼 Bende isim konusunda çok hassasım 😂 çok güzel isim bulmuşsunuz ❤🙏🏻
Sehersoy Alya,lina,henna ve nil eşimle kızımız olursa bu isimler arasından seçeceğiz bizde umarım sizede fikir olur 🤰🏻👶🏻
Emelimsi Svcnn favorim ada 🙂 defne de çok güzel ama ada daha özel.. defne ileride merve gibi olacak snaki çok fazla var
Svcnn Emelimsi ensn kumsal demstik.bizde ada kumsal arasnda gtik geldik hata anket bile duzenledk %57 kumsal cikti %43 ada cikti😀
Snur94 Emelimsi banada ada herkeste var gibi geliyor ama şu ara kız isimlerinde hep aynı şeyler moda sanki ☺
Svcnn Nur50 ada ile kumsal arasnda gdip gelyrz hos geliyor insann kulagina aslnda etraftakiler ileryi dusunerek koy dye aklimzi karstryor
Nur50 Svcnn kuzum zaten hep elalem ne der ileriyi düşün ne demek çok güzel bence kumsal hanım diyerek çağrılması😊 gene de siz bilirsiniz tabi bendeki fikir
Emelimsi Svcnn bence ada kumsal veya kumsal ada çok güzel, bayıldım. Hem ileride seçme şansı olur istediğini kullanır🙂
Svcnn Nur50 olumlu fikrniz icn cok.tesekr ederm cok.haklisnz begendgm bu isimden elalem icn vazgecmeyeym enisiysi🤗🤗🤗
Nur50 Svcnn aynen öyle bende ayaz rüzgar kumsal böyle isimleri çok seviyorum ama eşim istemiyor kız olursa tanem erkek olursa baran a karar verdik 😊
Svcnn Nur50 zaten zor seciyiruz ustune eslerle fikirlermz uyusmaynca isim bulmamz iki kat zorlasyor benm begendgimi o begenmyr onun begendgni ben☺