sariselin Gizem23 daha çanta almadım🤦♀️ O kadar çok alacak şey var ki😢 kıyafetlerini ve nevresim, battaniye vs yıkadım her şeyi.
Hotic Akbasinci ben durunun granülmatik sabunuyla yıkadım 15 dakikada yıkadıklarım da oldu 30 derecede ama kıyafetlerde kalıntı yoktu
Esenn1 Pinar4063 ben baby me nin granül sabununu ve yumuşatıcısını aldım daha yıkayamadım haftaya başlicam inşallah
mk123 Tuyu peki sabun makinada kalinti birakmadi mi, bende aldim ama yıkmaya cesaret edemedim, kalinti birakio ve makinayi bozar dedlr, boronla yikadim, sizma falan yaptığında kiyafet roxyle elle yikayip makinada durularim diye dusundm
Tuyu mk123 yok ben büyük oğlumunkinide hep dalin granüllü sabunla yıkardım hiç kalıntı bırakmazdı. Buda bırakmadı.
ulkukrts Sedda5441 kesinlikle katılıyorum ama sizde son haftanıza kadar çalışmışsınız izninize ayrılsaydınız keşke yormasaydınız kendinizi 😊
Kbr1212 Ben uni babynin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı ile 40 derece kısa programda yikadim sonra durulama ayarına alıp durulama yaptırdım sonra da sıktırdm😬 ekstra durulamayi mutlaka yapın diyorlar deterjan kalıntısı kalmasın diye
Dryaaa Ben dalinin sıvı deterjanı ve yumuşaticisini aldım mis gibi kokusu ve 30° da yıkadım yeni olduğu için çok uzun ve yüksek dereceye atmanıza gerek yok
Taneminci Pinar4063 ben yıkadım hiç sorun yaşamadım hatta en kısa peogramda yıkadım 28 dakikada 30 derecede
Pinar4063 Dilan15ekim ben şuan 29 haftalığım bayramda yıkayayım diye düşünüyorum ne olur ne olmaz diye☺️
Gizem23 Pinar4063 bende elimde bebegimin deterjaniyla yikayayim diyorum makinaya atmaya cekiniyorum acikcasi cantaya bi zarar gelir diye
GozdeMurat18 Kıyafetlerdeki mikropların tam ölmesini istiyorsanız yeni aldığınız elbiseleri 1 saat tuzlu suda bırakın sonra yıkamayın atın.
Zmrtbdk Pinar4063 Dalan Roxy ile yıkadım.30 derece 1 saatlik program ve ekstra durulama yaptım.Yumuşatıcı hiç kullanmadım.Çamaşırlar yumuşacık ve şimdiden bebek gibi kokuyor.