Haticekckylmz Ben birseyi merak ettim ikili test yaptirdim kan sonucunu almadim daha fakat ense kalinligini olctu ve ultrason kagidini verdi orada ense kalinligi yaziyormu ne olarak anlayamadim 🤔😊
Haticekckylmz Nebis normal ultrasondan ense kalinligina bakiyor dr. Sonrada 1tup kan veriyirsun diger testler icin
Ozteber Gmz93 bende yaptırdım ümit hastanesinde fakat 15 gün sonra alincak sonuçlar ve doktor cinsiyeti söylemedi sonucu almayası gidiyoruz yoksa telefonları öğreniyoruz bide gidiyorsak sonuç icin o zaman cinsiyeti görürmü ki
Gmz93 Ozteber isterseniz telefonla isterseniz gidip ogrenebiliyorsunuz kac haftalik olucaksiniz o zaman
GzmBbektas Cancancan anadolu yakasında hangi özel hastaneyi aradıysam 250 den aşağı yok. Bu fiyatları duyunca şok oluyorum. Hangi hastane bu fiyatlara yapıyor
Acrbaby GzmBbektas araştırma hastanesinden randevu alıp yaptırdım perinatolog doktor yapıyor çok ayrıntılı inceledi ve hiç ücret ödemedim sadece sgk 8 tl alıyor muayene ücreti onuda ilac alırken eczacı söylüyor 😊
Cancancan GzmBbektas biz burda özele gidiyoruz ama devlet hastanesinden farkı yok çok kalabalık ilgi yok haliyle hatta devlet daha iyi yani istanbulun şartları daha iyidir ona göre de para alıyorlardır canım