GzmBbektas İkili tarama testi yaptıran anneler özelde mi devlet hastanesinde mi yaptırdınız ve kaça yaptırdınız ?
Tugraninannesi GzmBbektas devlet hastanesinde yaptırdım devlette ikili tarama için kan ları başka özel hastaneye yönleriyormuş zaten boşuna özel hastaneye gitmemiştim o yüzden
Merve0306 GzmBbektas devlette bedava cnm bende nrmlde özele gidiyorum ama bu tarz testleri devlette yaptrp özeldeki doktruma gösteriyorum
GzmBbektas Tugraninannesi anadolu yakasında oturuyorum ben ve hala bi karar veremiyorum özel ya da devlet konusunda. Bir de devlet hastanesinde sıra baya sonra geliyormuş 🙄
Tugraninannesi GzmBbektas İstanbulda belki öyle olabilir ben gölcükte yaşıyorum burda öyle değil çok şükür
GzmBbektas Tugraninannesi çok şanslısın o zaman. Maalesef istanbulda bir kaç kere gittim devlet hastanesine
Bnarinn GzmBbektas ben Aydın’da yaptırdım canım ama doktorun nerdeyse ve nerde yaptırmanı söylüyorsa orda yaptır. Öğle doktor ayrı test ayrı yaptırma bence
Esmasnvr DeryaSalih onbirinci haftada yapılacağını söyledi doktorumuz birkaç güne kadar gideceğim test için inşallah
Babytmr Ben özel hastanede 12. Haftada yaptırdım ultrason+kan tahlili için 250 lira ödedim sonuçta araya hafta sonu girmesi sebebi ile 5 günde çıktı