Hzlhakko Elif_murat bende kafama taktım beslenemiyorum diye 22 haftalıkken 460 gram 28 cm diye şimdi burayı okuyup fikir ediniyorum ☺️☺️
Elif_murat Hzlhakko aynen canım, burası hakkaten harika bir platform. hangi konu olursa olsun insan tek olmadığını anlıyor, dertleşiyor, birbirini anlayan insanlarla muhabbet ediyor. İnstagramdan çok buradayım valla 🥰
Mervesezentosun Mehtappp34 bebeğin değerlerine baktı. Sağlıklı olduğu için herhangi risk olmadığını söyledi. Benim avantajım çok yoğurt ve peynir tüketiyor olmam. Muhtemelen o besliyor bebeği
Mehtappp34 Mervesezentosun maşallah nazar değmesin 🧿 sağlıkla kucağına alırsın insallah ne kadar tüketiyorsun hangi aralıklarla peyniri sütü
Mehtappp34 Mervesezentosun canım yoğurdu hazırmı tüketiyorsun evdemi mayalıyorsun ben evde mayalanmıs olanı sevmiyorum hazır yiyorum
Mehtappp34 Alessia evet hep kız bu sene :) ya hala kararsızım Lina,Afra,Nehir suan aklımdakiler ama tam net içime sinen bisi yok bi an önce karar vermem lazımım senin bellimi ismi
KatipAnne Demrl bilemiyorumki. Yani aslında kendime kilo almadım sadece karnım var. 67 ile hamile kaldım 72 idim en son. Belki cihazla alakalıdır bilemiyorum. Haftaya kontrole gidicem çok fazla arttığını sanmıyorum. Düzenli de beslenmiyorum zaten. Oğlan bebesi biraz böyle oluyor sanırım.
KatipAnne Demrl 21. İn başında ayrıntılı ultrasona gittiğimde 400 gramdı. 24+ lı günlerde gittiğimde de 1120 gram olması fazla bir artış gibi geldi. Bilemiyorum inanın. Belkide yanılmadır.
Rhm_avc 26+4 ken 850 grmdı bnm. 27+3 olduk kaç kilo oldu acaba. Benimki zayıfmı kalmş sanki herkesnki fazla fazla
Deletedmom2 Mehtappp34 canım birkaç gün önce gittim 27+5idim 1300 kg çıktı ama ultrasona göre önde gidiyor oda önemli değil normal dedi doktor