Mehtappp34 Merhaba herkese 😍 27 haftalık bebek kilosu ve boyu nasıl sizde benim gibi 27.haftada olanlar varmı
Alessia Mehtappp34 26 +3 dun 950 gr 34 cm dedı doktorum haftasına gore ıyı dedı sızın 1000 gecmıs olmalı
Mehtappp34 Mervesezentosun sizin baya kiloluymuş masallah doktor ne demişti o zaman haftasına göre çok çünkü
KatipAnne Demrl bilemiyorumki. Yani aslında kendime kilo almadım sadece karnım var. 67 ile hamile kaldım 72 idim en son. Belki cihazla alakalıdır bilemiyorum. Haftaya kontrole gidicem çok fazla arttığını sanmıyorum. Düzenli de beslenmiyorum zaten. Oğlan bebesi biraz böyle oluyor sanırım.
KatipAnne Demrl 21. İn başında ayrıntılı ultrasona gittiğimde 400 gramdı. 24+ lı günlerde gittiğimde de 1120 gram olması fazla bir artış gibi geldi. Bilemiyorum inanın. Belkide yanılmadır.
Elif_murat Bende bugün geldim doktordan. 26+2 yim. 1014 gr. Bana şimdiden çok fazla gibi gelmişti ama bu uygulamayı çıkarandan allah razı olsun, hemen hemen herkeste bu şekildeymiş.😍😍😍
Hzlhakko Elif_murat bende kafama taktım beslenemiyorum diye 22 haftalıkken 460 gram 28 cm diye şimdi burayı okuyup fikir ediniyorum ☺️☺️
Mehtappp34 Şuan tam 27+0 bugün geldik doktordan 1014 gr 33 cm boyu normal haftasına göre dedi merak ettim bende o yüzden sormak istedim hemen hemen bu haftalarda hepimiz yakınız birbirimize😊
Mervesezentosun Mehtappp34 bebeğin değerlerine baktı. Sağlıklı olduğu için herhangi risk olmadığını söyledi. Benim avantajım çok yoğurt ve peynir tüketiyor olmam. Muhtemelen o besliyor bebeği
Alessia Mehtappp34 maşallahı var haftasına gore uyumlu cok kılolu bebek saglıklı degıl dedı doktorum onemlı olan haftasına gore uyumu dedı