Cigdem24 busraanneoluyor keşke temizlese sadece baktı temizlemedi orta mı dış mı diye baktı canımda çok yandı valla o duruma girmeden git derim gece yatamadım dedin kendine eziyet etme git valla hemen
Cigdem24 busraanneoluyor evet zor oluyor yaşadım ikiside ağrı olunca ne tarafa yatacağın konusunda fikrin olmuyor ağrıda kıvranıyosun sadece ben eşime bakıp kaç kere ağladım ne güzel yatıyor diye cidden dayanılcak gibi değil ya
busraaylmz busraanneoluyor hamileydim 15 haftalık gerekli durumlarda kullanabiliyoruz ki doktoruma söyledim kullan demişti ki kullanmasaydim durum ilerleyip kulak zarı delinmesi olacakmış canim sende git doktora ihmal etme ve Suan da çok şükür sorunumuz yok 38. Haftadayiz 😊
Sevvaldal busraanneoluyor 2 diş sarmısağı tavada biraz döndürüp ısıtın. Sonra iğneyle üzerlerinde birkaç küçük delik açın. İnce bir tülbente sarıp kulağınızın içine doğru koyup üzerine yatın🙏🙏🙏
busraanneoluyor Sevvaldal tiksiniyorum sarımsagın kokusundan hamileliğimden beri o yüzden yapamam heralde :( doktora gidicem birazdan zayen dua edin bana 🙏insallah kötü bise yoktur
busraanneoluyor Kızlar damla ve krem verdi doktor sismiş ici iltihap olmus dedi... Onadron damla ve fucitec plus krem verdi sürmeye basladım insaallah 1 2 güne kadar gecer dua edin 🙏agrıyor hala...