Ozgekrmn Kızlar 32 haftalıgım. Ağda’ya giden var mı aranızda? Ben normalde gidiyorum ama dün arkadasın biri post açmış sırt üstü yatmak zararlı diye. Korktum istemsizce gitmeye çekiniyorum. Giden var mı aranızda?
Bsrkrgz Ozgekrmn ben gidiyorum canım kuaförden koltuğu biraz kaldırmasını istiyorum tamamen sırt üstü uzanmadan yaptırıyorum 5 10 dakikada bitiyor zaten genital
Minikuzum Ozgekrmn ayy bnde 32+2 oldum bnmde gitmem lazim ama daha önce hic gitmedim nolur bilmiyorum burda beklim bnde
Busraa32 Ozgekrmn bende gidiyorum canım ayda bir defa 5 10 dk da bitiyor zaten ona bakarsak ultrasonda da sırt üstü yatırıyoruz gece de fark etmeden aynı şekilde Rabbime emanetler bu zamana kadar annelerimiz hiç mi yatmamış açıkcası çok uzun süre olmadığı sürece sıkıntı görmüyorum ben
Busraoksz Ozgekrmn ben ılk defa 31 de gttım acıkcası aklıma gelmedı o heycanla ayarlatmak sedyeyi, bır dahakı gıdısıme soyleyecegım sızde soyleyın basınız bıraz kalkık olsun bırde kucuk yastıkta goturebılırsınız en kucuk boylar varya o bıle ıdare eder sızı .
Bsrkrgz Nurayuygn kendim o kadar güzel yapamıyorum uğraşıyorum çok hele ki son aylarda sizin için daha da zordur kuaförde 5 dakikada tertemiz hiç utanmayın bence😊
minik_fasulyem_ Ozgekrmn 31. Haftada felan gitmiştim sıkıntı olmadı canım dinlenerek yaptır yorulmadan
meva_ Ozgekrmn ben normal de epilasypna gitmiştim tuylerim bitti ama tek tuk hamilelikte çıktı 34 hafta da kendim aldım yine bugün de 38 haftalıgım gittim agdaya canım temiz olayım diye ki zaten 4 dk yatmıyorsun sırt üstü o kadar da zararlı değil yani abartılmasın ☺️☺️
Nurayuygn NhLpRn makina var boncuğu var kuaforlerdeki makinadan 100 tlye sipariş ettim evde alıyorum sürüp çekiyorum
Biryabanci1 Nurayuygn Hmm.. Bende aşırı utanıyorum. Şimdi şimdi belirgin karnın oluşmaya başladı bakalım bundan sonra nasıl alırım
kevser29 Ben 32 hafta başlangıcında gittim. Ama sırtımın altına yastık koyarak gittim nst de falan 20 dak yarim saat duruluyor sonuçta 10 dakikada hepsi bitiyor Ozgekrmn