Busragul22 Semayy ne güzel ben korktuğumdan bişey yapamıyorum.ama yatmıorum da uzun oturuorum genelde..kendimi hasta gibi hissetmek yerine motive olmak istiyorum.ama endişeleniyorda insan tabi..Allahtan hayırlısı🤲🏻
NaileK R_abia öncesinde 19 haftalık erken doğumum olduğu için.rahimde ki dokularımın zayıf olduğunu söyledi doktorum iyi ki de olmuşum çünkü 20 haftada rahim ağzım açıldı tamamen
R_abia NaileK anladım ilk gebelikte böyle bi hikaye olunca zaten yapıyolar iyikide yapmışlar serklaj kurtarıcı bişey Allah nasip ederse 2. Bebeğim olursa 12 14 haftalar arası gene atılcak serklaj
Sedef5534 Zuleyha18 canım bende 32 haftadayım kasık ağrılarım oluyo bu ara sende var mı normal mi bilemedim pek bende 13.haftada serklaj oldum
Zuleyha18 Sedef5534 Bende de oluyo canım bebek toplandığı zaman sancım oluyo evet normalde yok ama toplanınca oluyo
HandeYavuz NaileK dün doktorum açıklık yok dedi canım ama serklajı 3cm ile oldum zor ve acil bi operasyon olduğunu söyledi. İnşallah 30lu haftalar hedefimiz
Kbrgrc Gamzdmrt merhaba benim de sizin gibi hemen hemen servikal uzunluğum hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Gamzdmrt Kbrgrc şuna progestan kullanıyorum fitil olarak gece onun dışında Demir vitamin ve coraspirin kullanıyorum
NaileK Kucukannee rahim ağzının güçsüz olup bebeği tasiyamacak duruma gelmesiyle rahim ağzına atılan dikişli bir işlem