Snmscl HlyaGrbz zor bir durum canın yani Doğum yaklaştıkça oluyor o korku benim ilk hamileliğimde öyleydi mümkün oldukça hatırlama ve Doğum videoları falan izleme
Handeaslan39 HlyaGrbz kımseyi dinlemeyerek herkes herseye söylüyor genelde normal zor sezeryan zor diye ve netten açıp bakma emın ol Doğum çok güzel birşey🙂
Sonay HlyaGrbz bende aynı durumdayım ikinci gebeliğim ama çok korkuyorum sezaryen bide zor iyileştim oyuzden çok korkuyorum ilk gebeliğiniz mi ?
HlyaGrbz Snmscl izlemiyorum ama aklımdan çıkmıyor bir türlü artık 3 günde bir gidiyorum doktora sonra doğru yaklaştım
Snmscl HlyaGrbz rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah kolay bir şekilde atlatırsın Allah yardımcın olsun dualarım seninle kendini rahatlatman için keşke bir tavsiyem olsa bende o duyguyu yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni ama sürekli evladının kucağına alacağını düşün umarım çok kolay olur 😊
Damla________ Bununla ilgili devlet kurs seminer gibi şeyler yapsa keske bende geçen hastanede nts ye girdim sesler duydum unutamıyorum ki normalde korkusuz bir insanım ama aklımdan çıkmıyor benim de allah yardım etsin insallah 🙏🙏
Damla________ lkayRazgatLolu sancı olunca acıdan gelen sesler 🙈 herşey olup bitecek allah nasip edersede o güne o ana kadar 3 buçuk ata ata beklicez gibi
TubaKorkmaz Ben 8 ci ayıma kadar geceleri korkumdan uyuyamıyordum doktorun yanında ağlıyordum sezaryanda istemiyorum korkuyorum normalde istemiyorum çok korkuyorum diye ne hikmetse Allah tarafından doğumum yaklaştı 0 korku doğsun biran önce istiyorum
TubaKorkmaz HlyaGrbz bir şekilde çıkacak çocuk psikolojimi hep bu yönde tuttum herkes nasıl doğuruyorsa bende yapıcam dedim inat ettim 😂😂 kendi kendimi motive etmeye çalıştım ve oldu sanırım 🙈
HlyaGrbz TubaKorkmaz bende kendime hep öyle diyorum herkes nasıl doğuruyorsa sende yapabilirsin yapacaksın diyorum ama ne bilim ya
TubaKorkmaz Damla________ 38 haftadayım doktor heran doğurabilirsin diyor dua ediyorum korkumumu yenmem için birde pozitif doğum hikayeleri okumaya çalışıyorum korkma Allah yardım eder inşallah ister sezaryan ister normal sağlıklı bir şekilde dünyaya getirelimde gerisini düşünmeyelim anı yaşayalım 😉
Damla________ TubaKorkmaz ya bende bugüne kadar korkmuyordum taki hastanede sancıdan bağıran birini duyana kadar oda normal tabiki de işte o ana kadar dua önemli korkmakla b şey olmuyor dimi 🤕
TubaKorkmaz Damla________ valla korkmayalım ya Video izleme sakın az önce şeytan dürtükledi baktım az birşeycik tırstım gene hemen kapattım 😂😩
Neseli68 Canım Doğum yapacağın anı değil de meleğine kavuşacağın anı düşün. İlk göz göze gelişini , doğduğu andaki masumiyeti ve muhtaçlığı , ilk kez tenine değdiğinde neler hissedeceğini... Vuslat anınızı düşün , rahatlayacaksın 😍🤰🏻👨👩👧
TubaKorkmaz Damla________ sen benim psikolojimi değiştirdin 😂😂😂 yeniden korkmaya başladım geçen gün nstye bağlanmak için odanın hazırlanması bekledim tamda sancı odasının dibinde dedim inşallah bağırtı duymam anında elim ayağım boşalırdı seni anlıyorum canlı duymak başka🙈