espalp bebegimibekliyrm evet su içebildiğin kadar iç Canım 💪🏻 Burda daha önce aynı başlıkta birçok kişi 30’lu haftalarda suyun normale döndüğünü yazmıştı 🙏🏻 İçini ferah tut 🙏🏻🙏🏻
bebegimibekliyrm espalp inşallah canim çok su içiyorum İnan ama sanki fazla su da şişiriyor midemi yediklerim ağzıma geliyor reflü gibi, bugün diyete başladım inşallah detaylıda başka bir durum çıkmaz ortaya 😟
limoncicegi espalp hareket mi etmek gerekiyormuş doktorum bana da bol bol dinleneceksin dedi ne yapmak lazım
espalp limoncicegi bana hareket et yürüyüş yap denize gir dedi 🤷♀️ İkimizin farklıdır su miktarı ya da süreci ondandır canım sanırım 🙏🏻
Menis21 limoncicegi Midesinin ici değil sanirim mide boş ise mideyi göremiyor mide dolu olduğunda mideyi görebilince hee tmm diyor yutuyor yani mide dolu ...
minik_fasulyem_ bebegimibekliyrm kavun karpuz bunlara çok dikkat et canım karnım sureklı gergin ve litre litre su içmiş gibi rahatsız ediyordu 29 da Dr söyledi bnde karpuzu çok tuketiyordum bıraktım 1 ay sonraki kontrolde normale döndugunu söyledi erken doğum yapabilirsin demişti sudan dolayı ama şuan gergınlık ve risk ortadan kalktı meyveler çok masum degiller maalesef
bebegimibekliyrm minik_fasulyem_ evet ya ben de meyve yiyordum ara öğünlerde hep ama bıraktım artık yemeyeceğim
Ahmetefe bebegimibekliyrm Canım benimde suyum fazlaydı dün Doğum yaptım herşey nolmaldi olacak olduktan sonra her şekil çocukta sorun olabilir siz Allah’a sığının dua edin bol bol
Melleeeek Ahmetefe normal mi yaptınız sezeryan mi benimde suyum fazla 37+6 yım 39 da Doğum planlıyorum dedi doktor
Melleeeek bebegimibekliyrm kardesiniz suyu arttığı için mi 37 de doğurdu, bide nasıl Doğum yaptı normal mi sezeryan mi
bebegimibekliyrm Melleeeek yok hayır onun hiç bi sıkıntısı yoktu Bebek gelişimini erken tamamlamış suyu geldi bir gün ve acil Doğuma aldılar açılması olmayınca sezaryen oldu
minik_fasulyem_ bebegimibekliyrm muz ve nektari ye canım inanılmaz enerji veriyor ve su oranı seni rahatsız etmez bn bu ikisini tuketiyorum hem meyve istegimi hemde şeker istedıgımı karşılıyor 😍