Irem19 Ikimelekannesiolcam en son 26 haftada gittiğimde bebeğim 1104 gramdı şuan 30 haftamdayım ama 31 haftamda randevum merak ediyorum bebek kaç kilo inş oda almıştır
espalp Irem19 ben bebeğimin suyu fazla diye dikkat etmeye başladım. Baktım kilo almıyorum ama bebek alıyo böyle beslenmeye alıştırdım kendimi 🤷♀️ Canım da bi şey çekmiyo 🤷♀️ Sanırım olay kafada bitiyor. Dilerim 10 kilo ile doğuma gidebilirim💪🏻
mk123 Sirincili bende sizin durumunuzdayim 34 haftalik oldum gecen ayki kiloyla duruyom halen, bu iyi mi kotu mu anlamadim 12 kilo almisim, kiloyu problem etmiom cunku ilk aylarda 6 kilo vermistim, acaba bundan sonra alınır mi yoksa sabit mi kalir
Irem19 espalp darısı başıma o zaman dilerim bende daha fazla almam fiziki açıdan da iyi birşey değil biranda bu kadar almak kesinlikle daha dikkat edeceğim
Ezel1323 Irem19 27de gitmiştim 10kilo almıştım, sonrasında 31. Haftada gittim bir ayda hiç almamışım sabit kilodaydım 🙈
Irem19 Gmz88 o da ayrı güzel dert etmemek ben kilo alan biri olmadım o yüzden vücudumun deform olmasını istemiyorum fazla kilo ne bana ne bebeğe yararı olmaz 😔
SemaG Irem19 pişman oluyorsun birdaha dikkat etcem diyorsun ama bir bakmışsın yine tatlının başındasın🤦♀️😅o döngüyü bende yaşadım baktım abartıyorum dur artık dedim kendime bakalım ne kadar durcam 🥴
Gmz88 Irem19 bende hep zayıftım 52 kilo ile hamile kaldım ama kemik yapımda iri olmadığı için hep cılız gorunmusumdur o yüzden kilolar hoşuma gidiyor bile diyebilirim😊 benim bu kadar almamda sigarayı bırakmamda etkili oldu zaten bırakınca çok yemek yemeye başladım
Irem19 Gmz88 sigarayı bırakman çok güzel ve yapılacak en iyi karar kilo alman cok normal o zaman hiç takmaya gerek yok aslında illa ki verilir yeterki sağlıklı olalım ☺️