FSCMK Irem19 doktorun ne diyor 10 kilo aldığına bende 30+2 haftalığım 9 kilo aldım doktor çok fazla diyor her gittiğimde tartıya çıkmaktan çekiniyorum
Sirincili Irem19 bu ay hiç almamışım aynı kilo da kaldım Bebek de 450 gr falan büyümüş hatta şu an 32. Olduk yine aynı kilodayım dikkat ediyorum tabi iştahsızlık da başladı
Zencefillilimon Irem19 bende 10 kilo aldım 31 haftalığım doktor yavaş dedi tatlı beyaz ekmek pirinç makarna Yok 😩
Irem19 SemaG benimde 2 haftadır hızlandı aslında farklı yediğim birşey yok ama farkında olmadan yediklerimin ölçüsü büyümeye başladı ve tatlı krizleri nasıl başa cıkıcaz 😀
SemaG Irem19 ah o tatlı krizleri başa çıkmanın bir yolu yok sanırım😅 başta hiç yiyememiştim canım hep acı ekşi istiyordu şimdide tatlı istiyor bu ara şükür tutuyorum kendimi ama 🙈
Kelebegimmm 30 haftamda 8 kilo almışdım.5ci aya kadar hiç almadan sabit gitmişdim.bundan sonra dahada artar herhalde.şişdiğim besbelli gözükğyor
Irem19 FSCMK haftaya randevum var en son 26 haftalıkken gitmiştim 6 kiloydu doktorum birşey dememişti ama şimdi 10 haftaya da 11 olmaz inş
Irem19 Sirincili bebeğimde iyi kilo alıyor Ama bu şekilde giderse evet doğuma kadar cok fazla olur dikkat etmem lazım iştahsız ol daha iyi 🙂
mk123 Sirincili bende sizin durumunuzdayim 34 haftalik oldum gecen ayki kiloyla duruyom halen, bu iyi mi kotu mu anlamadim 12 kilo almisim, kiloyu problem etmiom cunku ilk aylarda 6 kilo vermistim, acaba bundan sonra alınır mi yoksa sabit mi kalir
Irem19 Zencefillilimon en güzelleride onlar nasıl çıkaracağız hayatımızdan 😂 kesin doktorumda uyarıcak beni
Irem19 Ikimelekannesiolcam en son 26 haftada gittiğimde bebeğim 1104 gramdı şuan 30 haftamdayım ama 31 haftamda randevum merak ediyorum bebek kaç kilo inş oda almıştır
GuelGltkn Irem19 bilmiyorum ki normal dogumda yapamicam zorunlu sezeryan olucak kilo hemen gidermi acaba ameliyattan sonra ondan korkuyorum cünkü daha yavas gidiyo diyo herkes
SemaG Irem19 pişman oluyorsun birdaha dikkat etcem diyorsun ama bir bakmışsın yine tatlının başındasın🤦♀️😅o döngüyü bende yaşadım baktım abartıyorum dur artık dedim kendime bakalım ne kadar durcam 🥴