Ectu baby10 Bende aynı senin gibiydim erkek hissediyodum 12. Hafta da kız olduğunu öğrendim şuan 22. Haftadayız. Herkes değişir erkek karnı dediği için hala her kontrolde cinsiyeti aynı mı diye sorarım☺️
Rabiakoc baby10 En başından beri erkek hissettim. çevremdeki herkes kızın olacak dedi. 13, haftada doktor %30 kız gibi duruyor dedi. hayır hocam benim oğlum olacak dedim. 32+3 haftalığız oğluşum gelecek inşallah :) anne hisseder bence :)
Pelin08 Burcuburcuuu bence bulanti isi kisinin bünyesiyle alakalı old.düşünüyorum ben belki suan yok ama birkac haftya oladabilir ama hic olmayada bilir bulanti benim benegimede en son erkek dediler 17.haftamda gecti bulanti kusma bende cook kiz hissediyorum ve istiyorum da sanirim ayrıntılıyi beklicem bi kiz bi erkek diyorlar
Ednrr @ baby10 ayyy hadi hayırlı olsun allahın izniyle kucagına almak nasip olsun bende 11.5 haftalıgım içimdr hep bı kız heycanı var amaa saglıklı olsunda hiç farketmez 🙏🏽
Mavilianne baby10 Hep kız hissettim erkek dediler inanamadım oğlum olacak paşam geliyor sağlıklı olsun da 🥰