Selamün aleyküm hikayemi okuyanlara 40 haftalık olmuştuk artık ve 17.02.2018 cumartesi sabahtan nişanım geldi ve beni heyecan bastı ve bir gun onceside doktor kontrolumuz vardi ve hersey ayni devam ediyordu nst de sanci felan cikmiyirdu nisanm gelnce aksama kadr sancimin gelmesini bekledim ama en ufak bir sanci dahi yoktu ama esim kontrol amacli gidelim dedi saat 22:00 de acilden giris yaptik ve kontrol ettiler doktor 1 cm acilma var ama yatis yapmamiz icin en az 4 olmasi gerek dedi tekrr eve donduk ve beklemeye baslamistik artik ve hepte normal istedigim icin acilma olmaz die korkuda sarmisti ve ertesi gun sabhtan dus aldm aksama kadar yurudum hurma yedim derken nisanim gelmeye devam edyrdu ve son gune kadr da hergun yuruyordum 18.02.2018 aksami sancilarm basladi ve bes dk kdr dusmustu ve tekrr acilden giris yaptik ve kontrolden sonra doktr 5 cm acilma vr dedi direk yatis yapildi saat 23:00 dü ve ben sabah 05:45 dogum yaptim o saate kadar suni sanci cektim ve 10 cm acilma olunca doguma aldilar ve o duygu tarifsizdi yavruma kavusmustum cok şükür ve ebenin dedigi yuruyus yapmasaydin bu kadar kolay dogumun olmazdi okuyanlara tavsiyemdir hurma ve yuruyus ilik duş 🤗RABBİM İSTEĞEN HERKESE VERSİN İNSAALLAH 🤱🏻😇