Efsuni merhaba. Öncelikle Rabbim Analı babalı büyütsün. Ayağına taş değmesin mucizenin ❤️
Ben 2 yıllık evlilik hayatımda hamile kaldığımı öğrendim. 8 haftalıkken kalbi durdu. Hep ile düşük oldu. Doktor hemen hamile kalabilirsin dedi ama bu seferde ben hazır değildim.... sonrasında hamile haberlerimi aldığımda hep 5 -6 haftalıklen kese gelişimini durdurdu.... yaptırmadığımız test kalmadı. Doktorlar bulamadı. Şu an 31 yaşındayım. Ankara da özel bi doktor bulduk gazinin hocalarından. İlk defa ilk randevumda adam herşeyi önüme koydu....
senin gibi rezervlerimde azalma varmış. Yıkıldım.... Bir kereye mahsus iğnelerle yumurtaları geliştirip aşılama olacakmış... tutmazsa hemen tüp bebek yapıcam dedi. Çünkü rezervleri azalan insanlarda tüp bebeğin tutma oranı düşükmüş. Normal yoldan yüksek. Fakat zaman lehime işliyor. Bekleyemeyiz dedi doktorum. Bir kereye mahsus doğal yoldan deneyecekmiş.
Şu an adet olmayı bekliyorum. Nolur dua edin bana da... önümde ne kadar süre var bilmiyorum... 😞 nolur duanızı eksik etmeyin. O kadar zor ki. Şu an seni daha iyi anlıyorum. Kendimi değersiz hissediyorum. Eve kapandım resmen... ne yediğimden zevk alıyorm ne içtiğimden 😢😓 gözüm yaşlı geziyorum öyle...