Biraz uzun olacak ama belki birilerine umut olur diye başından anlatıyorum adet oldum olalı hep ilaçsız 3 4 ayda bir regl olurdum meğer pcos varmış 19lu yaşlarımda bir doktor 25ten önce evlen evlenmezsen çocuğun olmaz benim için tam bir yıkımdı ya evlenemezsem evlilikten önce planlarım vardı onlar ya yarim kalırsa diye diye neyse allah nasip etti 22imde evlendim Allahın işi ya ilk ay hamile kaldım ama nasıl mutluyum bende anne olabilecektim derken 9 haftalik kalbi durdu 6 7 ay travmasını atamadım sonra tekrar denedik olmadı doktor doktor gittim olmadı hepsi farklı tedavi uyguluyor aynı şeyi söylüyordu çok zor çevre baskısı bir yandan çocuk yokmu ne zaman olacak neden olmuyor vs artık yetersiz ve kadın gibi hissetmiyordum kendimi en son bir kez daha klomen ve aşılama denedim yine olmadi daha fazla hayal kırıklığı yaşamak istemiyordum eve geldim eşime bitti çocuğumuz asla olmayacak ayrılmak istersen de anlarım seni dedim saçmalama ben seni bunun içinmi seviyorum deyip destek oldu tam 3 ay sonra bir sabah şiddetli mide bulantısı ile hamile olduğumu öğrendim şaka gibiydi inanamıyordum ilk düşükten sonra 12 hafta boyunca hep korkuyla gittim kontrole her sabah hamile olduğuma inanamıyordum neyse her şey çok güzeldi 37. Haftamızın sonuna gelmiştik kontrole gittik suyumda bulanık oldugunu öğrendik doktorum bebegin her şeyi normal sıkıntıda değil 38. Haftaya girsek daha iyi olacak dedi ve 3 gün vardı buna önce allaha sonra doktorumuza guvendik o 3 gun 3 yil gibi geldi agzimdan dualar eksik olmadı Allahım veren de sensin alan da sensin hep bunu tekrar ettim ve 23 temmuzda sabah 10:30da yatisimiz yapildi doktorum bebek gayet iyi önce normal deneyelim bebek sıkıntıya girerse sezeryan için her şey hazır hemen oraya alacağız dedi tamam dedik 20 dk suni verildi ama hiç sanci hissetmedim ebe geldi sancin hiç yok bebegin kalbinde düşüş var doktor geliyor dedi o anki korkuyu anlatamam doktor geldi bebek bu travmayı kaldıramaz bu yüzden acil sezeryana gidiyoruz ebeye de ameliyat haneyi hazırlat dedi 5 dk sonra ameliyat hanedeydik herkes kosusuturuyor o acil şunu yap diyor bu acil bunu yap ben nasıl zangır zangır titriyorum kalbi o titremeyle duracak sanki anestesi uzmanı sen spinal kaldıramazsın seni genel uyuşturacam dedi ebeye bu hastanın halini görüyorsunuz bebeğinin nasıl bir halde çıkacağını bilmiyoruz neden spinal diye diretiyorsunuz diyerek cikistigini görünce ne olursa olsun spinal istiyorum bebeğim nasıl doğarsa doğsun ölü engelli veya diri ben onu görmek istiyorum dedim neyse yaptık spinali doktorum geldi sakın ol falan dedi ışığın yansımasından dort gozle oglumu cikartmalarini bekliyorum beni kesip biciyorlar umrumda degil gozum oglumu cikartiklari ani bekliyor 3 5 dk sonra bebeğimi cikardilar çıktığı gibi ağladı tabii bende nasil agliyorum ebe aldı hemen çocuk doktoruyla bakıyorlar iyi mi diyorum cevap veren yok iyi mi diyorum yine kimse bir şey demiyor bağırdım cevap verin yavrum iyimi çocuk doktoru evet gayet sağlıklı bir oğlun oldu deyince ben yine ağladım rabbim sana güvenmiştim sen bana yardım ettin şükürler olsun sana derken ebenin bile gözleri doldu bebeğimi yanıma getirdi allahım nasil bir sicaklik nasil bir koku yok boyle bir şey odaya alındım morfin verdiler ben o morfine rağmen gözlerimi bebeğinden alıp uyuyamadım 4 yılın ve o kadar uğraşın sonunda geldi yavrum hemde rabbimin imtihaniyla çok şükür ben tevekkül etmeyi başarabildim rabbim o sabri herkese versin benim hikayem de bu Rabbim olmayan isteyen bekleyen herkese nasip etsin olanlarınkini de bağışlasın