Kovaburcu Smyye0303 hepsi öyle hepsi kötü😂ama bana doktor dediki bebek kendi büyüyecek biz hiç birşey yapamayız dedi o yüzden muayene formalite gibi yurtdısında her ay gitmiyormuş insanlar mesela ,doğuma kadar 5 kez falan bakılıyormuş en fazla
alyavetuna Smyye0303 yarın gideceğim inşallah 20+4 oluyorum yarın. Doktor 24 e kadar dedi araya bayram.tatil falan girecek sonrasında da bakarız.ama.ekrana.sigmiyor. çok zor.oluyor dedi dr o yüzden yarına aldık randevuyu
Dudus Smyye0303 en son 24.haftaya kdr geçirme cnm devlette yapıcaksan randevuna bak geç randevu verebiliyolar bazen
Smyye0303 Dudus en geç 23te giderim canım devlette iyi olsa iyi baksa sorun yok gidecem ama pekte iyi degil baştan savma kontrolleri bile
61hok Smyye0303 bende haftaya gitcem 21. Haftamda oluyorum yani devletteki doktor en geç haftaya kadar git geçmesin dedi bana :)
Dudus Smyye0303 aynen öyle ben gittim olmadı mecburen özelde yaptırdım son haftamda devlete randevu aldım sonuç yine özelde oldu 😬
Demirleblebi Smyye0303 bizim Pazartesi yapılacak. Bebeğin 23. Haftası olmuş oluyor. Detaylı aslında her zaman yapılabilirmiş. Ama 24. Haftadan sonra Bebek çok büyük olduğu için dönmesi falan daha zor oluyormuş. Detaylıda her yerine bakmak o yüzden zor oluyormuş. O yüzden doktorum 20-24 arası yaptır demişti.
Smyye0303 Demirleblebi hiç bilmiyordum bunu canım bilgilendirdiğin için çok sagol zaten 24ü geçmez en geç 23.cü haftaya kadar giderim 😊
Smyye0303 Dudus özelde daha iyi bakılıyor ayrıntısına kadar normal kontrolde bile uzun uzun bakıyom doktor anlatıyor söylüyor bebekle ilgili durumunu falan devlette ypk o😃
Smyye0303 Dudus ilgilenmiyorlar bende gittim İnan bası kolu bacağı dedi geçti adam hemen 2 snde baktı kapadı ultrason fotosunu bile istedim anca öyle verdi