Esarikay Selam canım rüyamda bende bir kadın gördüm yakın zamanda. Bana hamile olduğumu kız çocuğa hamile olduğumu adına da Esra koyacagimi söyledi. Ertesi gün gittim test aldim çift çizgi🤗 kan testi yaptırdım 290 küsur HCG cikti. Benim rüyam çıktı
Melek31 deletedmom472 ben hamileligimi bilmezken kendi küçüklüğümü gördüm rüyamda koşturup oynuyordu iki kızım var onlarda ruyamdaydi yengem vardı yanımda aaa benim küçüklüğüm dedim yengem gülerek hayır o senin kızın demişti 3 gün sonra test yapmıştım hamileydim şuan 16+5 günlüğüm oğluma hamileyim 🙏🙏💙
cennet_aka27 deletedmom472 ben degil de eşim beni hamile olarak gördü ki dogru görmüş 😊 27+1 günlügüz 😊
ant2602 deletedmom472 ilk hamileliğim kürtajla sonlandı. 6 ay sonra yeniden hamile kaldım. Rüyamda bebeğimin ultrason halini gördüm doktora nasıl sarılmış bana öyle dedim doktorda evet hayata tutunmak için sana sarılmış dedi. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Deletedmom2224 deletedmom472 psikolojik malesef ama inşallah vardır tabiki 💕 ve hala belirtileri bile söylediğiniz göre kendinizi dinleyip takip ediyorsunuz. Bu tarz gruplardan çıkmanızı tavsiye ederim inanın çok faydası olucak
Hikmethanim_07 deletedmom472 Canim benim annemle yan komşu bi abla birde teyzem görmüşler ayni gece benim hamile olduğumu bende herşeyden habersiz test yaptım pozitif çıktı çok şaşırmıstım bu duruma şimdi 34 haftalık kızıma hamileyim❤Rabbim tüm isteyen hanımlara yaşatsın bu duyguyu🙏
Sevvaldal deletedmom472 hamile degil ama, yenidogan hediyelik suslerine baktigimi gormustum. Mavi renkli💙 hamileymisim o ay, oglum olacak insallah😊🙏🙏🙏💙🧿
Hikmethanim_07 Esarikay Maşallah ya da çok küçük Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın insallah bende 35 haftamin icindeyim kızım olacak insallah
EngucluAnne deletedmom472 umutlanma ama tedbirini de elden bırakma benim tam adet günüm de pembe yerleşme lekelenmem oldu kendini takip et bakalım adet günün ne zamandı
Rbs111 deletedmom472 rüyamda çift çizgi gördüm sabah kalktım rüyaymış diye bütün gün moralim düzelmedi . Meğer hamileymişiö☺️☺️
DiplomaliEvHanimi Rbs111 Uyuyordum uyanip uyanmaz dayanamadım yazdım iste test beş tllik test alıp yapıyorum dirk çift çizgi çıkıyor çok seviyorum ağlıyorum ama uyaniyom ☹️☹️🥺 Gerçek sandım
Bdjd deletedmom472 ya bende her ay goruyordum hamile oldugumu ama regl oluyodum cok dusunduyum icin ruyamada giriyordu qaliba
Gkhn71 deletedmom472 cnm ben görmüştüm kendimi sonrada hamile oldugumu ogrendim sendede olabilir insallah
Denizkasalll deletedmom472 bende dün rüyamda göğe kocaman salıncak kurulduğunu be orada sallandığımı gördüm aşağıya baktığımda ucu bucağı yoktu bende çok etkilendim anlamına baktım ve kız bebek müjdesi gelecek diyor 🙈