Cburc Dezehs malesef suan ki psikolojim berbat sanki 2 hafta snra bebegimi ölmüş görücm gibi hissediyorum
Cburc R_Arslan hafif suyu fazlaymış olabilir tehlike yok dedi inci hanım ayrıntılı ultrason istedi Esra doktor bagırmaktan Baska bişi yapmadığı ıcın yaptırtmamıştı
Iremgokce Cburc kendine salak deme karşındaki insanın mallığı ama yaşadıkalrımız bize ders oluyo bu hayatta bundan sorma böyle birşeye asla tamam diyip geçme bu insanlar kendinibirşey sanmasın ben kimseyi küçümsemem ama beni küçümsemeye çalışan kim olursada tanımam
Elif_murat Cburc bana da çok övdüler hele de kaynanam. Ay bizim doktorumuz bu her şeyde buna geldik, eltimin de kontrolünü ona yaptırmış. Ama asla öyle bi muameleye gelemem. Bende nasıl sustum hayret ediyorum kendime
Cburc Mutire ahirette iki elim yakasında evladımı elime alınca onu koklayncaya kadar içim rahat etmicek mahvetti beni
Mutire Cburc kuzum şikayetlerine karşılık herhangi birsey yapmadı mı hastane yonetimi. Devlet mi oz l mi
Cburc Mlssa deniz bey yok akın bey var sadece erkek olarak. İnci hanımla devam edeceğim ama sanrm komple hastaneyi değiştirecegim 😢
Elif_murat Cburc komple hastaneyi değiştirin. Nacizane tavsiyem küçükköy duygu hastanesinde Saide hanım var. Alanında efsane bi insan. Şafak yakınsa orasıda yakındır. Bu arada nerede oturuyorsunuz
Cburc Mutire özel bir hastane oranın ortadoğu temsilcisi eşimin kuzeni direkt adını verdik bas hekim geldi konustuk ama sanmıyorum hiç tatmin olmadım pazartesi mesajla bildirceklermiş bana
Tugbaztrk Cburc gercekten kafana yatmayan doktorda olmuyo değiştirmekle iyi yapmıssın, benim şimdi gittiğim doktorada herkes soguk demiş ama ben sevdım mesela, herkese aynı davranmıyolar bence
Cburc Tugbaztrk cok dikkat et baslarda bana süper davranıyordu herkes sert diyordu yoo iyi biri diyordum bnm gibi alttan alma ben salaklık yaptım
Prensesannesi94 Cburc ya o nasil bir doktor insan olamamis ki doktorlugundan fayda görülsün cok sinir oldum
1Tecrubesizannee Cburc böyle doktorlar duyunca inanin deli oluyorum ne demek ya sen kimsin benim laramla orda oturuyosun dedigine bak kadinin kiloluysam da zayifsamda adam gibi konuşsa ya okumuş ama insan olamamış yazik
Cburc 1Tecrubesizannee 35 kılo alan asistanı var birde hamıleyken düşünün bu ay taktı kiloma 5 aydır gidip geliyorum
Mutire Cburc bimere falan mı şikayet etsen. Senin gibi birçok hamileyi etkileyecek müdahale edilmezse ya
cavbella Cburc böyle konuşma hakkını kendinde nasıl buluyor acaba 😡 keşke daha önce degistirseydin doktorunu
bsr-yldz1 shrbrk Diyarbakır Genesis hastanesinde Pınar hanıma veya Fatma hanıma gitmenizi tavsiye ederim. Benim asıl doktorum Pınar hanım. Tayinle Balıkesire geldim burda Bi kaç doktora göründüm ama Pınar hanım gibisini bulamadıgımdan doğum için tekrar Diyarbakıra Pınar hanıma gideceğim
Cburc bsr-yldz1 istanbulda yasıyorum detaylıdan sonra içim rahatlayacak insallah sırf kilo aldı diye bebeginin kalbi duracak ölür diyebilen vicdansız insanlardan Rabbim bizi korusun