Elyesaa3 Deletedmom0043 darısı bana inşallah bende eşim gelsin idrar sorma kan verecem inşallah mutluluğumu paylaşırım 🥰
Bdjd Elyesaa3 esiniz gelene kadar su falan icmeyin idrariniz cok sulu olursada test yanlis gosteriyor yada sabah ilk idrarinizlada yapa bilirsiniz yok benim gibi sabirsizsaniz 3-4 saat idrara cikmadan cok sivi seyler tuketmeden bekleyin
Elyesaa3 Bdjd bekleyecem mecbur içmemeye çalışacam inşallah ya Rabbim nasip etsin beklemek bile zor :) "😃😃
Asli_62 Elyesaa3 canım ben hiç denemedim o testle ama sen akşama al bir daha yap netleş sonra git kan ver canım
Siner Elyesaa3 amin inşallah canım. Biran önce eşin testi alsın gelsin güzel haberi bizimle de paylaş inşallah
Merve43 Elyesaa3 ovulasyon testiniz olması gerekenden oldukça koyu çıkmış güzel haberlerle döneceksiniz gibi bakalim😊
Elyesaa3 Merve43 ya inşallah burda sevincimi paylaşmak nasip olur inşallah çok agladım istedim bana da isteyen herkese de nasip etsin Rabbim kimseyi aratmasın çok zor 😔🤲🏻
Elyesaa3 Bdjd bende dogurdım eşim Bi yandan oldu mu ne olacak diye panik ben Bi yandan test yaptım silik çıktı kan verdim sonucu bekliyorum inşallah vardır ya
Elyesaa3 Asli_62 yaa test yaptım silik çıktı 😍 kan verdim yarım saat olmadı sonucu bekliyorum inşallah inşallah hayırlı haberler alırım 🤲🏻🤲🏻