shdshntrk bana doktor kız Dedi işte oğlumda 16 haftalıkken eşimde meğer erkek çocuk istermiş ben bilmiyordum doktordan çıktık asansöre bindik demez mi bana sen Zaten doğura doğura kız doğurursun demez mi dedim ne diyorsun sen bu bebek erkek Dedi saçmalama kadın kız Dedi doktordan iyi mi bileceksin dedim bak görüceksin bu bebek erkek çıkıcak...eve geldim herkes bana güldü neden bu kadar ısrar edersin işte kızmış...avm ye gittim indirim zamanı yine bu zamanlar böyle öyle üzgünüm ki erkek çok istiyorum nedense üzüntümden moral olsun diye bir kaç kız kıyafeti aldım hatta tacını tokasını takım yaptım aldım lakin değiştirme kartlarını da aldım ki erkek diyince götürücem değiştirmeye 😂😂😂 gerçekten bir sonraki muayenede değişim süresi bitmeden erkek olduğunu öğrendim ve ilk iş onları geri götürüp değiştirmek oldu 🙈 şimdide insanoğlu nankör işte ne sorunlar yaşadım gebelikte oysaki taktım kafaya kız da kız 😬 Buda kız olduğu kesinleşti yani hissettim gönülden istedim Allah nasip etti şükürler olsun..Erkek annesi olmayı çok sevdim ben,çok şefkatli yumuşak kalpli bir oğlum var inşallah Kızımda öyle olur Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin 🎈🎈🎈