kertenkeleannesi Ndemrc öncelikle bulantının olmadığını kimseye söyleme bence nazar olur😂 çünkü biz öldük😂 çok şükür geçti biraz🙏 Bende 59la hamile kaldım 64olmuşum 94 te olsam umrumda değil😂 ama zaten boyum uzun ve hayatımda hiç kilo almadım almak istiyorum nasılsa doğurunca hepsi gidiyo
Tazeanne0134 Ndemrc ben 92 ile hamile kaldım 88 kiloydum şimdi daha hiç kilo almadım aksine kilo verdim 🤭
EngucluAnne 11 haftalığım 69 ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum 5kilo aldım hiç mide bulantim tiksinmem falan olmadı ama kabızlık dolayısıyla şişkinlik var Allahtan boyum uzun da göstermiyorum kiloyu
12345678 Ndemrc biz 16. Haftamızdayız 61 ile başladım 60ım tam suan bakalım az az alcam gibi artık🤷🏻♀️
Alessia Ndemrc 26 haftada sıfır kg.. bebegın gelısımi ıyı cok sukur en fazla 5 kg ıle kapatırım dıye dusunuyorum ..
Bdjd Her kesde farkli oluyor boyle seylerle kendinizi sitrese salmayin hamile kaldiginiz kilo cok uygun dogumdan sonra hemen gidicek zaten o kilolar hepsi kilo diyil zaten odem onlar dogumda yarisi gidiyor bebek emzirirkende yarsi
Zhrnc Ndemrc hiç almadım aksine 4 aya kadar kustum ve 6 kilo vermiştim Totalde 10 kilo ile doğum yaptım
Kubrabdrhmn0235 Şu hiç kilo almadım yada 5 kilo aldım diyen tayfa size gıcık oluyorum ben tam 15 kilo aldım 😂😂😂
Melek20 Ndemrc hamilelik başlangıcında 57 kiloydum 15 haftalık hamileyim şimdi yine aynı kilodayım fazla kilo almanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum😊🌹