Ndemrc Kabul etmeliyim ki kolay bi hamilelik geçiriyorum. ne kusma ne bulantı hiç bişey yok çok şükür 🙏🏼 53 kiloyla hamile kaldım şuan 58 im sanırım birazcık fazla 5 kilo nedir 😂 sen kaç kilo aldın
Busraoz Ndemrc Ben de boyleydim valla direkt aldim hicbir bulanti kusma olmadi😂 Belli bi yere kadar aldim 17. Haftaya kadar sonra duzene giriyor ya az aliyorsun merak etme😂
Rabia2019 Ndemrc canım benim de çok kolaydı ama 22. Haftaya kadar sadece 3.5 kilo almıştım sen biraz hızlı başlamışsın🙈 şimdi 32 haftalığım toplamda 13 kilo aldım ben de fazla aldım 🙈
melikeyakisikli Ndemrc 17+4 haftalığız aynı kilomdayım çok şükür ekmeksiz bir hayat, bol yürüyüş böylede doğuma gidicem inşallah 😏🙏🏻
Cileginannesi melikeyakisikli ben de az tatlı az ekmek bol yesıllık ve meyve ıle devam edıyorum canım senın yolundan ılerlıyorum👍
Yavuzum1202 18 haftamdayım -1 kılo daha almadım zaten kılolu hamıle kaldım doktorum en fazla 10 kılo demişti canımda bısey ıstemıyor zaten
Cileginannesi Ndemrc sen 5 kilo almıssın sımdıden canım maşallah. Ben de daha baktırmadım ama bıraz gobusum cıktı heralde 2 falan almısımdır dıye tahmın edıyorum
Zeynepmum Ndemrc sen de bendensin me yazikki ben de senin gibiyim kendime engel olamıyorum yedikce daha çok yiyesim geliyo maalesef 😩😩😩
Mutlu_anne2 Ben kızım da bu hafta da 8 kiko almistim ama bulantı falan yoktu bunda ise 2 kilo almışım gidiyor bazen geri geliyor 14+1 iz bizde