Toplu cevap veriyim hayvan sahibinin huylarını alır, onların hayat tarzlarını alır. Sen sinirliysen oda öyledir sen uysalsan oda öyledir. Sımdı burda uzun uzun anlatamam veterinerim bu arada ☺️ 8 yasında bir DOSTUM var evde, ben evli değilkende benimleydi evlenceğimiz zaman eşim istemedi o zaman evlenme benimle dedim, neyse evlendik suan yanımda zaten yanımda olmasa evlenmezdim. Doktorumada dedim asla laf söylemeyin KARNIMDAKİ NEYSE ODA BENİM İÇİN ÖYLE!!! dedim cunku bir insan dogursaydım 8 yasında okula gider olurdu üstündeki emeklerimi düşünün???!!! 2. COCUGUM OLUYOR DİYE 1.COCUGUMU SOKAĞA ATMAM! beraber büyütecegim. Cok sakin bir köpektir, zaten virüs bişeyde cıkmadı tahlillerimde cıksada vermezdim. Kıskanırsa dinginlerim anlatırım anlaştırırım onları bi şekilde. SEVGİ EMEKTİR! O benim dogurmadıgım oglum. Heves için evinize almayın şu canları yazık günah. Kim bilir siz GÖNDERDİM/ATTIM diye bir çöpten bahseder gibi anlatırken onlar ne kadar acı çekti... neyse aglamaktan yazamicam daha herkese vicdan rahatlıgı versin allah