Tmm19 Öyle çok ağlıyorum ki sizlerden destek almak istiyorum açıkcası. İlk hamileliğim 6 haftalıkken iç çamaşırımda 1 damla kan vardı sadece doktora gittik kalbi atıyor diyip progestan iğnesi verdi sonrasında ani kanamam oldu ve doktorum düşüyor kürtajla alıcaz dedi ve aldı. 2 ay korunmadan sonra 2 ay sonra tekrar hamile kalmıştım. Bu sefer hiç kimseye söylemedim ailemden başka 9 hafta oldu dedim şükürler olsun kanamam yok diyordum hergün 9 hafta 4 günlükken doktora kontrole gittk kalbinin atmadığını öğrendim. Kürtajla alıcaz dedi yine anlamadık neden olduğunu. Asla isyan etmiyorum ama insan soruyor neden ben diye 😢 gözlerim kan çanağı oldu bundan sonrasını nasıl atlatıcam bilmiyorum 😥
Felipe Tmm19 canım öncelikle boyle bir durumda ne denir ne yapılır bilmiyorum.. tek dileğim tez vakitte bu kötü üzücü günleri atlatırsın inşAllah.. kendini üzme Allaha sığın emin ol o en güzel zamanda en güzel duyguyu sana yaşatacaktır .. ol derse olur şükret ki hamile kalabiliyorsun neden ben veya niye benım basıma geldi diye düşünme bu bir imtihandır neticede.. Allah sabır versin inşAllah bir kaç aya kalmaz cok guzel haberlerini alırız
kayramom1 Tmm19 canım benim arkadasım da kan pıhtılaşmasından 2 düşük yaptı bu üçüncü ve doğumuna 1 hafta kaldı Allah büyüktür bunda da vardır Bi hayır sabret ve tekrar dene bak en azından hamile kalabiliyorsun
Tuba_ Tmm19 öncelikle canım benim çok geçmiş olsun bende 2 kere bebeğimi aynı şekilde kybettim ve kürtaj oldum bütün testleri yaptırdık genetik kan tahlilleri bende kan pıhtılaşması cıktı şimdi tekrar hamileyim ve riskli kanamam var buda bizim sınavımız napalım elden birşey gelmiyor hayırlısı olsun demektn başka bende çok ağlamıltım sabahlara kadar ama içini ferah tut Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah hep özenmişimdir hiç zorluk çekmeden uğraşmadan hamile kalıp anne olan kişileri ama napalım Allah büyük sıkma canını🤲🤲
Nilveannesi10 Allah sabır versin canım bu da senin sınavın. Bu 2 sınavın sonu çok güzel olcak Allahın izniyle ve sen bir dahaki sefer yavrunu kucağına alcaksın 🙏🏻
Tmm19 Nilveannesi10 tekrarlayan düşük olmasından korkuyorum bu seferde. Hep dua ettim Allahım hep hayırlısını ver diye ama öyle zor ki nasıl devam edicem diyosun 😢
Tmm19 kayramom1 doktor kan pıhtılaşması demedi 1. Sinde bundan sonra artık test yapıcaz dedi ama korkuyorum yine 2. kürtaj olursam sonraki süreçlerimi etkilermi diye 😢
Nilveannesi10 Tmm19 2. Sonlanan gebelikten sonra istanbul zeynep kamil hastanesinde genetik’e yönlendiriyorlar seni. Ve neden olduğunu buluyorlar. Nedeni bulduktan sonra da gerisi kolay önlem alarak doktorlar devam ediyor. Sıkma canını gerçekten. Başka şehirdeysen o şehirde genetik nerede var onu araştır bi istersen
Ceren58 Yaşın kaç canım. Üzülme lütfen. Hayırlısı buymuş hayatımız hep bir sınav. Bende yeni hamıleyim henüz 2 haftalık ama ödüm kopuyor. Yaşın gençse hiç takma kafaya dua et ki sorunun yok yıllarca tüp bebege ne paralar harcayıp tutmayanlar var. Buna sevın buna tutun..
Tmm19 Ceren58 28 yasındayım tabi ki buda bir imtihan diyorum öyle tutunmaya calısıyoruö. Ama canın öyle acıyorki böyle korkuylada geçirmek istemiyosun😢
Zlyha71 Seni iki kez kürtaj olmuş biri olarak çok iyi anlıyorum canım bu dönemde en önemli şey kendini toplamak üzülme diyemicem üzülceksin illaki . Ama bende düşük sonucu kan pıhtılaşmam oldugunu öğrendim iki ay sonra tekrar hamile kaldım coraspirin ve oksapar iğneyle 38. Haftama geldim yarın sezeryanla doğum yapıyorum sanki hiç cocugum olmayacak hep kaybetcem hissindeyim bu haftama kadar korkularla geldim ama bak şuan umutlarım yeniden doğdu . Belki bende sana umut olurum diye yazmak istedim . Her işte bir hayır oldugunu lütfen unutma asla yorulma bıkma rabbim çok verici 🙏🏼 Unutma ..
Tmm19 Zlyha71 1. Düşükten sonra hamile kalınca doktorum şaşırdı. Sana coraspirin vericem dedi sonra durdu yok vermicem herşey sağlıklı gidiyo dedi:( 9 hafta 4 günlükken durduğunu öğrendim. Şimdi böyle diyince keşke kullansam diyorum ama yine nasip kısmet 😢
Tmm19 Tuba_ aynen öyle kesinlikle bizim imtihanımız 😢 ama cok zor bi imtihan rabbim kolay geçitte geçirir inşallah 😢
Zlyha71 Tmm19 aynen onun bu hayatta nasibi yokmuş canım benim çok geçmiş olsun . Bundan sonrasında insallah hersey guzel olacak merak etme 🙏🏼
denizers Tmm19 canım benim de 2.kalp durması ne kanama.ne bisey sadece kalbi duruyor, sonra bi de kimyasal yaşadım, inşallah sonumuz güzel.olur pıhtılaşma cıktı ben de ,sen de yaptır bi an önce testi bence
Tmm19 denizers yarın kürtajla alıcam dedi doktor sonrasında testler yapıcakmış bakalım hayırlısı artık 😢
Tuba_ Tmm19 üzülme diyecegim ama seni cok iyi anlıyorum bol bol dua et elbet birgün bizimde yüzümüz gülecek daha beterinden korusun Rabbim olumsuz düşünme stres yapma en büyük etken stres hep ferah tur kalbini olacak en güzeli olacak Allah ın izniyle 🤲
MerveUmt Nilveannesi10 Benim 1 tane gebelik sonrasında yapıldı genetik testleri sonucu bekliyorum bende 45 gün önce Zeynep Kamilde 10. Haftamda kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum patoloji sonucu iyi gelmediği için hemen yaptılar bizde
Ayckntmt Tmm19 Allahım sabırlar versin üzülme hayırlısı böyleymiş de benim tavsiyem bir devlet hastanesinde araştırma git bu gibi durumlarda bazı testler yapılıyor bir sebebi vardır mutlaka tekrarını bekleme aynı acıyı yaşama inşallah birdaha önce araştırılsın