Merveakts Ebrualp ayy maşallah da nasıl çıkacak o çocuk ordan 😂doktor sezeryan günü mü verir yoksa normal için bekler mi diye içim içimi yiyor beklemek çok zor zaten
Leyliiii Mzgn01 Evet Canım ya bende kafama takmıştım artık gık demem kilosu konusunda 😂😂Doğuma kadar 3 kilo olur zaten 😍
Muyesser Tamam 37+6 bugün gittim doktora bebişin kilosuna 3600 dedi. Ben yorgun olmadığım gün çok hareketli kızım. Alt tarafım bacaklarım çok ağrıyo. İnşallah normal Doğum olur normal olsun istiyorum.
meva_ Ebrualp öylemi normali bu dmeekki ne bilim valla aynen bi yandan da dediğin gibi daha zaman var uzarlar heralde ya 😀😀
OzgeDgnp Ebrualp bizde bugün 37 hftlık olduk kontrolüm vardı 2.950 gr suan icin hersey yolunda cok sükür normali beklicezz
OzgeDgnp Ur1987 benimkinin kanala girmesine az kalmss catı muayenesi icin hftaya gel dedi ama korkuyorum acıkcası
Ur1987 OzgeDgnp ben ilk giridğimde çok tedirgindim daha sonra derin bi nefes alıp gözlerimi kapattım ya afedersiniz yanlış anlamayın da ilişkiye girer gibi düşünün yawastan elini sokup kontrol ediyor saniye bile sürmüyor ne zaman baktı etti anlamadım bile
Gamze-elif Ebrualp benimkinde karın çevresinde gerilik var dedi 36+5 de 2400 haftaya kontrol var tekrar bakalım kaç oldu
Paapaatyaa Gamze-elif bende de gerilik var . Ama sorun değil dedi dr . 36+4 de 2400 du . Şuan 37+1 deyiz . 38 de kontrolümüz var inşalalh bi 2750 2800 olmuştur
gamze2208 Deletedmom139cnm doktorunuz normal dogummu sezeryanmi birsey diyormu.sanci filan cikiyomu nts
Deletedmom139 gamze2208 normal diyoruz hep cati muaynnesi 2 kere oldum rahmimde yumusama var dedi sanci cikmiyo kafayi yicem diyorum var sancim ama orda cikmiyor haftaya dogurmassan gel dedi bekliyoruz😊
gamze2208 Omaraysegul 36+1 3400 grm bebisin kilosu daha 40 haftayi filan bulursa 4 bulur diye dusunuyorum ve nts ne sancim hicbirsey cikmiyor nts temiz guzel diyor doktor