Ebrualp 37 haftalık bebişlerin ortalama kilosu ne kadar hanımlar? Agrılarınız sancılarınız var mı ne durumdasınız?
Omaraysegul Ebrualp bugun gittim 37+0 haftaligim 3300 dedi. 7 agustos sezeryan nasip olursa. Hareketleri sertlesti biraz ayakta fazla kalamiyorum hemen alt tarafta igne batma gibi oluyor
Ur1987 Ebrualp ewet sıklaştı birde açılma var 2 cm dogum kanalına da girmiş hayırlısıyla bekliyoruz bakalım
Merveakts Omaraysegul canım ben de 37+2 deyim bugün sizinki neden sezeryan acaba isteğe bağlı mı olacaksınız, benim bebeğimin kilosu çok önde gidiyor sezeryan gibi görünüyor sonumuz da merak ettim
Ecem_Burak0626 Kızlar 36+5 hamileyim bebisimin kilosu 2600 doguma kadar kac kilo olur sizce bana biraz dusuk geldi kilosu
Ebrualp Ecem_Burak0626 36 da benim de 2700 Dü. 37 de 3200olmuş son ay hep be ege yarıyor yedıklerımız 3 kılo dogsa bıle yeter aslında
meva_ Ebrualp bugun muayne oldum 3.075 gram 49 cm doktor iyi dedi ama bana da kilosu değil de boyumu kısa diye geldi acıkcası ☺️☺️
gamze2208 Deletedmom139cnm doktorunuz normal dogummu sezeryanmi birsey diyormu.sanci filan cikiyomu nts
meva_ Ebrualp öylemi normali bu dmeekki ne bilim valla aynen bi yandan da dediğin gibi daha zaman var uzarlar heralde ya 😀😀
OzgeDgnp Ur1987 benimkinin kanala girmesine az kalmss catı muayenesi icin hftaya gel dedi ama korkuyorum acıkcası