Vera18 Goncelibon ay maşallah yaa bişey kalmamış 😍 Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım
Goncelibon Vera18 Amin İnşallah ya 🙏🏻🙏🏻 Gebe okulu benim için biraz malum çok büyüdük her an gelebilir😀 Bir de ben doğuma hazırlık eğitimi bebek bakım eğitimi aldım. Ama siz mutlaka gidin eminim çok yararı olacaktır.
niliyy Goncelibon doğum yapınca tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum🙏 Allah sağlıkla, bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🙏
Goncelibon Vera18 Nefes yoga gebe var Nurgül Ebe doğuma hazırlık eğitimi veriyor. Aynı zamanda bebek bakımı da verdi bize yoga da var ama ben gitmedim ben de edremitteyim zor geldi merkeze gidip gelmek
Caglaaa1305 Vera18 Merhaba evet güzel olur ama saatler önemli benim için sabah olursa katılamam cunkü ancak 2 den sonra uyabilir bana
Ati22 savci78 ben yaptırmadım vanda ama universitede yapiliyor biliyorum. Bilge hastanesi cok yoğun biraz zor olabilir
Ecemsbaby Vera18 ben de cok isterim aslında ama Başkaledeyiz biz her zaman merkeze gelemiyoruz anca randevu oldugu zamanlar o yüzden zor gibi eğer her hafta oluyorsa 😔
Vera18 Kimseye uymuyor galiba 🤦♀️ ögleden sonra 2 gibi uyan olursa gidebiliriz zaten cok uzun süreli olmaz herhalde