minikkurabiyem2019 Derya0707 bakalım bu gittigimde ne diyecek hersey yapıyorum sut yumurta kasar cevız arada meyve günlük bir kefir ve yemek ögünlerimi Atlamıyorum . Saglıklı olsun napım ben yapacagımı yapıyorum ömemli olan saglıgımız ☺️
minikkurabiyem2019 Beklenenan yumurtasız sütsüz günüm gecmıyo ama almayınca almıyo demekki saglıklı olsunda napım ☺️
Derya0707 minikkurabiyem2019 günde 2 yumurta Bi kalıp süzme peynir 2 çorba kasesi ev yoğurdu çiğ badem ceviz meyve zaten daimi etkilemiyor kilo alımını 2500 ü geçsin gerisi önemli degil doğduğunda sağlıklı olsun sonra da alır kilo
R_Arslan Beklenenan 29+4 ken 1550 gr di benimki doktor 2 hafta onden gidiyor demisti. Iyi bence canim saglikli olsun bebislerimiz 🤗🌿
gulsahhzry Beklenenan ben de geçen Cumartesi tam 29 haftalıkken gittim 1405 gr 39 cm dedi 🥰 gayet iyi her şey normal dedi 🙏🏼
gulsahhzry Shrbrhn benim gittiğim doktor da hatta prof sütün hiçbir faydası yok içme dedi. Yoğurt ayran kefir ve peynir bol bol tüket dedi
Kerem_alyadua gulsahhzry bende süt içmiyordum bebeğim 3 gün geriden geliyordu 1 haftadır hergün 2 bardak süt içiyorm arada farkı kapatmıs bence süt etkili oldu ama her doktr ayrı düsünüyor demekki
gulsahhzry Kerem_alyadua süt içmeyip de yeterli yoğurt peynir kefir tüketirsen sorun olmaz aslında daha iyi hatta, ben süt hiç içmiyorum doktorum da gerek yok diyo ama yoğurt kefir peynir çok fazla tüketiyorum bebeğim de çok şükür kilosu boyu çok iyi 🙏🏼🙏🏼
gulsahhzry Shrbrhn gittiğim doktor acıbademde profesör ve bölüm başkanı 😊 ona da güvenemeyeceksek 😶 hepsinin farklı görüşleri var