Asd92 Lvnya Yaa bende siz gibi kararsızım. Listeyi güya çıkardım ama mart ayı olduğu için ne eklesem ne çıkartsam bilemiyorum o yüzdende bişey alamadım ya😯
Bebekannesimm 1tgbadunya Canım bende 16 haftalıkken gittim göstermedi bağdat kurmuş oturuyor dedi doktor biraz uğraştı açmıyor dedi birde kek meyve suyu yedim içtim girdim göstersin diye benimkide acaba kız miki
Vatanseverr Bebekannesimm canım öyle cok aman aman kıpırdamıyo ztn cok nadir bide kiloylada alakalıymıs
Bebekannesimm Ptrckli Canım kızın olucakmış sağda mi solda mi bebiş ben de 17 haftaligim cinsiyetini öğrenemedik göstermedi şimdi sol tarafım da
Ptrckli Bebekannesimm ilk başta soldaydı canım kimdi sağa kaydı biraz 🙈 boşver bunlara takılma.benim kız doktor seçiyor istemezse göstermiyor doktoru severse açıveriyor bacakları 🤣 girmeden çikolata ye hareketlensin biraz
Burcuoglakci 18+1 bizimde kızımız olucak hayırlısıyla aynen çin takviminde falan erkek görünüyodu ama içimden geçen oldu tabi daha değişmez diye düşünüyorum
Bebekannesimm Ptrckli girmeden kek meyve suyu içtim 13 haftalikkende göremedi doktor git tatli biseyler ye dedi yedim öyle girdim rüyam da ama sürekli erkek görüyorum
Bebekannesimm Bizde 17 haftalığız 13 haftalik ken özele gittim cinsiyetini sordum erkeğe benziyor ama çok erken cinsiyet için dedi ama içim den kız geçiyor 16 haftalıkken gittim göstermedi çok merak ediyorum ama
Ptrckli Bebekannesimm 13 haftalıkken çok erken zaten 🙈 ben de erkek gördüm rüyamda ama kızım olacak inşallah 👍
Milenacnn Evet benim de tam net belli oldu ogluşum olucak :) 16hafta 3 gunluguz Cuma gittim bende kahvaltı yapmadan gittim göstermedi dr git kahvaltını yap sonra gel dedi o zaman Acar belki bacak arasını dedi gittim 3 buçuk da gösterdi erkek dedi :) 13 haftalıkken de erkek demişti ama ben haftasını beklemek istedim net olsun diye hayırlısı olsun herkes sağ salım kucağına almak nasip olsun bir kızım vardı birde oğlum olacak artık inşallah ❤️❤️🙏🏻🙏🏻 Gönlümden gecende böylesiydi hep ❤️🧿
Kbrbydkk Mfatma minik minik başladım ama cinsiyet değişir diye korkmuyor değilim😄😄tutuyorum o yüzden kendimi. Kendi annemler benden daha heyecanlı bir sürü şey almışlar bana da bırakırlar inşallah 😁😁