Macidenez Bende diyorum bu sayfada niye ses yok bildirim gelmiyormuş 😄evet herkes iyidir umarım bebişler ve anneleri kızlar ayrıntılı ultrasona girecek olan varmış biz ayın 28 ine randevu aldık ve dört perinatolojiye de gitmemi önerdi onada Zeynep Kamil den randevu aldım 25 ine cuma günü de özeldeki dr umuza gidicez bakalım bizden böyle
Vatanseverr bebeğinizi hissediyormusunuz? 17 haftalığım bişeyler hissediyorum bu akşam ama o mu çok heyecanlı😂
abilgili Vatanseverr ya evett ben de bugün bir şeyler hissettiğimi fark ettim, tabii çok belli belirsizdi, gün içinde üç dört kez oldu, sanki böyle pıt pıt içeride baloncuk patlıyor gibi🙈 🥰 19 haftalığız bu arada🤗
SuleDoruk Bizim de bugün netleşti artık. %100 erkek dedi. Hemen iki parça kıyafet bile aldım 😁 18+4 olduk ama usgye göre 19+4 tam bir hafta önden gidiyor. 20 cm 300 gr olmuş 😁
Milenacnn Merhaba herkese bende Mart annesiyim bir ay sonra bir yaşına giricek bir kızım var :) sezaryen olmuştum buda süpriz oldu bana Ağustos da ögrendim hamile olduğumu :) 13 hafta erkek demişti dr ama yarın gidicem 16 haftalıgıZ suan tam yarın tam net öğrenirim cinsiyeti☺️☺️☺️🙏🏻🙏🏻
nektarin_moms Ben de bir erkek ve Mart annesiyim😊 16+1iz😊 Mart ayında doğacak bu kadar erkekle Ordu kurulur😅 hep erkek gördüğüm kadarıyla 😊
edak Ben de bu sabaha kadar erkek annesiydim🙄 acaba olur mu olmaz mı derken bana da oldu😂 12. Haftada erkek denen bebeğim 15+1 de hiç şüphe yok kız dedi doktorum😂 başta biraz bocalasam da en başından beri hissettiğim oldu, kızım geliyoorr 🥰🤣🌸💗
Lvnya Mart erkek anneleri günaydın oğluşlarınıxa neler aldınız? Mart nisan soğuk olur snra yaz geliyor ne alcagımı sasırdım şişme tulumlar falan alsam mı yoksa giydiremezsem üzülürüm ??Kararsızım
SuleDoruk Lvnya ya onlara gerek yok diye düşünüyorum. Zaten bir ay sonra tam anlamıyla bahar ayına girmiş olacağız. Zaten minikler. Kat kat battaniyeye sardığımız da yeterli olur diye düşünüyorum
Asd92 Lvnya Yaa bende siz gibi kararsızım. Listeyi güya çıkardım ama mart ayı olduğu için ne eklesem ne çıkartsam bilemiyorum o yüzdende bişey alamadım ya😯
Yaseminbt35 Lvnya ben de inşallah mart erkek annesiyim. Erzurumda yaşıyorum burası malum kar kış. Ben direk kışlık kadife kalın parçalar almaya basladim