Aycan16 bizde 6+6 yız :) kalp atisini gorduk ama duyamadik doktorumuz zararli oldugunu soyledi ve 8. haftadan sonra soz dinleticem dedi bekliyoruz heyecanla :)
Burcuburcuuu Aycan16 biz de insallah pazartesi duyacağız canim. onceki gittigimizde biz de gorduk sadece ama duyamadik zararli oldugunu yaziyorlar burda evet bize doktorumuz bir şey demedi bununla ilgili😱
28haziran Kbrazcan canım ben tüp bebekle hamile kaldım o yüzden sadece embriyo transferinden sonra 12. Gün yaptırdım 455 sonra kontrol amaçlı yaptırdık 2 gün sonra 1000 çıktı kalp atışını duymaya gittiğimizde beta baktırmadım o yüzden bilmiyorum ☺️
28haziran ecemtmr tüp bebek olduğu için çift yumurta ikizi zAten iki embriyo transfer edilmişti ikisinin tuttuğunu kalp atışını duyunca öğrenmiş olduk canım
ecemtmr 28haziran hayırlısı olsun canım Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah🙏🏻🙏🏻☺️
Burcuburcuuu Peki bir inanış var ya bulantin olursa kiz bebek, bulanti sorunu yasamazsan erkek bebek diye. Ne düşünüyorsunuz bununla ilgili? Dogru mu acaba gercekten?
Zeynecrin Burcuburcuuu kızımda gerçekten çok aşırı yaşadım bulanti ama bundan hicbirsey yok ama cinsiyet ne onu bilmiyorum merak içinde öğreneceğim günü bekliyorum bende doğruluk payı ne kadar diye
Tgbayldz Burcuburcuuu bir tanıdığım kız bebeğine hamileyken hiç bulantı ve kusması olmadı. Sonra erkek bebeği oldu onda çok kötü oldu devamlı kusması ve halsizliği vardı 🤷♀️ Bence öyle birşey yok her hamilelikte değişebiliyor. Benimde şuana kadar hiç bulantım olmadı Allah’a şükür 🙏
Cansump90 Burcuburcuuu eltim 16.haftaya kadar asiri mide bulantisi ile gezdi hala da devam ediyor bebisimiz erkek cok alakasi yok sanirim 😍
Mlsnr Burcuburcuuu ya pek ümit bağlamıyorum annem bendede çok bulantı çekmiş mesela ama eltiminde oğluna hamileyken bulantı olmuş
Burcuburcuuu Zeynecrin Hadi yaaa. Araştırma yapilmis bununla ilgili İsveç’te sanırım. Benim de hic bulanti sıkıntım yok simdilik 7+0 su an. Ama icime de kız doğuyor belki de kız istedigimden bilmiyorum🙈
nilay_ikizler0905 28haziran mrb cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benimde transferim 9 mayısta gerçekleşti ve şuan rabbime şükürler olsun 14+5 ikizlerime hamileyim. Transfer yapıldığı gün 2 haftalık hamile sayıyormuşuz 😊💕
28haziran nilay_ikizler0905 doğrudur canım zaten benim şimdi takipli olduğum dr sadece transfer tarihimi sordu ona göre ultrason da ki ölçüme baktı öyle hafta söyledi ☺️
Ozlemm47 Merhaba! Kızlar hepiniz gebeliği hayırlı olsun ben 6+6 son 5gündür ara kahverengi akıntım var korkuyorum aranızda bunu yaşayan varmı
Cansuu01 Ozlemm47 merhaba canım onlar olabilecek şeylermiş ilk 3 ay boyunca. Benim de haftada 1-2 defa falan geliyor. Önemli olan kan şeklinde gelmemesiymiş. Doktorum az biraz bile kanama olursa haber ver dedi.
Sennur48 Merhabalar 8+4 bulantım kusmam yok ama iştahım açıldı fazlasıyla bir de göbeğim çıktı biraz sizlerinde çıktımı?
Burcuburcuuu Sennur48 ben de henuz yok canim 7+0’dayim ama benim de tam tersi iştahım kesildi canim bir sey istemiyor hele tatlı canavarı olmama rağmen tatli bu ara hic gormek istemiyorum☺️
Fatmamuduk Sennur48 Şişkinliktir o canım gaz da oluyor, hazımsızlık şikayetin varsa çok normal bende aynı şeyi yaşıyorum :)
Cansuu01 Sennur48 benim de tam tersi canım pek bişe istemiyor, aşerme falan hiçbişe yok :) olaydı iyiydi azcık eşime naz yapardım 🤣
Cansuu01 Merhabalar :) biz de bugün 7+4 olduk. Tahmini Doğum 11 Mart dedi doktorumuz :) ara ara bulantı oluyor ama çok şükür istifa falan olmuyor :)
Burcuburcuuu Cansuu01 Merhaba canim benim 7+0 ama benim de doktorum tahmini 11 Mart dedi☺️ Saglikla elimize alalim da bebisleri insallah gerisi önemli değil