abilgili Srplarikan merhaba ben de 21.haftada olmuş olacağım. Doktor o şekilde yönlendirdiğine göre geç olmuyordur muhtemelen🤔
Burcuburcuuu Mfatma henüz başlamadık. Daha bir iğne almadik🤦🏻♀️ 20.haftadan sonra başlayalım dedik 17+1 olduk.
Hamd_olsun Mfatma biz İnşaAllah bügün başlayacağız bana kalırsa Kasım’da bebek alışverişi yapardım, olurda cinsiyet değişirse diye ama eşim çok istekli kıramıyorum da feneryuma gidip bebekler için ne varsa alıcam diyor😉 fanatik Fenerli yapacak bişey yok
Deletedmom2224 Mfatma nerdeyse bitti bile 😂 zaten ilk oğlumdan kalanlar vardı çünkü hiç kullanılmadılar ama ona ilave alınacaklari da aldım hemen cinsiyet öğrenir öğrenmez 😊
Burcuoglakci Burcuburcuuu bizde 17+4 olduk hiç bişey almadık daha aynen 6.aydwn sonra başlarız diye düşünüyorum daha erken
Bgiritli94 Bizde 16+2 yız yarın randevum var bakalım yine cinsiyet değişecekmi:D 13 de kız 14 de erkek 15 de erkek dedi ama net değil benziyor dediler bakalım yarın inşallah netlesir 3lu tarama testimiz de var
Sunshine00 Detaylı ultrason yaptırmamızın amacını anlamadım hala mecburimi 2 li- 3 lü testen farkı ne int okudum biraz ama çok anlamadım açıkcası🙈 16. Haftadayım yaptıran tecrübeli anneler bilgi verebilir mi😊
Deletedmom2224 Sunshine00 detaylı ultrason adı üstünde bebeğin her organını parmaklarını damarlarını plesantayi inceleyen bir ultrason ve bence kesinlikle herkes zorunluymus gibi yaptırılmali. Anne karnında da olsun doğduktan hemen sonra da olsun çoğu sorun belirlenebiliyor mutlaka yaptırın
aslikls3 Kızlar ben ikili test yaptırdım sonuçlar normal çıktı doktor dörtlü de yapalım diyor üçlü demedi direk dörtlü dedi farkı ne ki
Medine_1992 aslikls3 canım ben devlete gittiğim için rutin olarak ikili temiz cıkmasına ragmen 3lü de yapıldı
_rabia1513 Srplarikan merhaba bende 22. Haftada olacağım detaylı ultrasonumu 16+5 haftalık hamileyim bu arada
aslikls3 Lvnya benim doktorum da öyle dedi normal çıktı yapmasak da olur dedi ama 4lüyü yapalım dedi 3lüyle alakalı bir şey söylemedi